Forside / Om oss / Våre distriktsledd / Sør- og Østlandet / NK Oslo-Akershus / Våre medlemstilbud / 15. april 2023: Norsk korklang

Norsk korklang 2023

Norsk korklang 2023

Norsk Korklang er en felleskonsert for kor i Oslo og Akershus med kortreist korrepertoar fra våre egne komponister.
Vi har en rik kulturarv å forvalte, og det finnes så mye flott musikk skrevet av norske komponister og vi ønsker enda flere verk velkommen. I anledning Norsk Komponistforenings 100-årsjubileum i 2017 arrangerte vi vår første Norsk Korklang-konsert i oktober samme år. I februar året etter kom oppfølgeren. I 2020 skulle fikk vi hele 19 kor påmeldt, og skulle ha to store konserter i mars. Så kom pandemien, og Norge stengte ned. Derfor er gleden ekstra stor når vi nå endelig har gleden av å invitere til en ny konsert i serien Norsk Korklang!

Norsk Korklang 2023 arrangeres i Vestre Aker kirke i Oslo lørdag 15. april kl. 17.00.Der presenterer vi en felleskonsert med 100% norsk repertoar, det vil si at komponisten må være norsk eller bo i Norge (tekst kan være på alle språk).

Inntil fem kor får delta med eget program på 10-15 min. Har dere kortere program er det helt i orden. Våre medlemskor betaler ikke for å delta.

Vi ønsker å fylle konserten med korvenner fra de forskjellige korene, og oppfordrer de deltagende korene til å bidra med publikum fra familie, venner og faste konsertgjengere (f.eks fan av ditt eget kor).
Det er intet krav eller forutsetning for å kunne delta, bare et forsøk på en fellesinnsats for å få et større publikum. 


Påmeldingsfrist er 15. mars 2023.
Meld koret ditt på her>>>

Koret vil få tilbakemelding etter påmeldingsfristen om det har fått plass på denne konserten.

Eventuelle henvendelser/spørsmål om denne konserten kan rettes til: musikk@nkoa.no