Forside / Om oss / Våre distriktsledd / Sør- og Østlandet / NK Oslo-Akershus / Våre medlemstilbud / Oversikt 2023

Medlemstilbud i Oslo og Akershus

Medlemstilbud i Oslo og Akershus

Lokale arrangementer 2023

Vi vil i løpet av de første ukene i januar komme med utfyllende informasjon om vårens prosjekter, kurs, konserter og workshops for medlemmene i Norges Korforbund Oslo-Akershus. I de fleste månedene av året har vi et arrangement du kan melde deg på som enkeltperson eller med hele koret.

Vi starter 2023 med fordypningskurs for dirigenter helgen 4.-5. februar. 

Vel møtt til vinterens og vårens medlemstilbud der sangglede, inspirasjon, kunnskapsdeling, læring og fysisk deltakelse står i fokus. Allerede første uken i februar kan dirigenter møtes til faglig fordypningskurs med øvingskor, så meld deg på - det er begrenset antall plasser. Det koster kun kr 600 for to dager (gratis for studenter i direksjon).

15. april arrangerer vi felleskonserten Norsk korklang i Vestre Aker kirke for inntil fem kor, der repertoaret er musikk av norske komponister (men tekst kan være på alle språl).

Mange andre av våre tilbud vil være  gratis (eller har en symbolsk kursavgift) for Korforbundets medlemmer i Oslo og Akershus. Medlemmer fra andre distriktsledd er også velkomne til å delta. Dersom kurs/konsert/workshops blir fulltegnet, vil medlemmer i Oslo og Akershus bli prioritert.

Her er kortfattet oversikt over høstens sikre medlemstilbud. Mer informasjon om hvert enkelt kurs og konserttilbud i lenkene for påmelding, eller klikk deg inn via venstre menyfelt på denne siden. 

Arrangør for alle medlemstilbudene på denne siden er Norges Korforbund Oslo-Akershus

Denne siden ble oppdatert 2. januar 2023 - kontakt styret i NKOA for nærmere informasjon, e-post kor@nkoa.no