Korsangerkurs

Korsangerkurs.JPG

Korsangerkurset er ledet av fabelaktige Steffen Kammler.

Steffen er opprinnelig fra Tyskland, og har bodd i Norge i mange år. Han har vært kormester ved Den Norske Opera og Ballett, og jobber i dag som lærer på musikk, dans og drama, er dirigent for Cæciliaforeningens kor i Oslo, og har seminarer rundt i hele landet for kor og er mentor for mange kordirigenter. Han hadde også det musikalske ansvaret for korforbundets gigantprosjekt «Opera Hele Landet» med forestillinger på Operaen i Oslo og Olavshallen i Trondheim.

Det blir 3 økter; lørdag formiddag og ettermiddag + søndag formiddag før vi avslutter med konsert på hotellet før lunsj på søndag. Dere skal lære dere tre låter, som dere vil få tilsendt ca 2 uker før, slik at dere kan øve litt hjemme før kurset.

Deltakeravgift 300 pr korsanger.

KORSANGERKURS TRYKK HER FOR PÅMELDING

Om Steffen Kammler
Norsk dirigent født 6. mai 1965 i byen Calbe (Saale) i den tyske forbundsstaten Sachsen-Anhalt. Han ble norsk statsborger i 2008. Kammler  studerte journalistikk ved universitetet i Leipzig og tok diplomeksamen i 1990. Siden utdannet han seg i kordireksjon ved musikkhøgskolen i Weimar under Gert Frischmut, og i orkesterdireksjon ved musikkhøgskolene i Weimar og Leipzig.
Steffen Kammler var ansatt som korleder ved Opernhaus Halle fra 1996 til 1997 og i tilsvarende stilling ved Hamburgische Staatsoper fra 1997 til 2001. I perioden fra 2001 til 2009 var Kammler kormester for Den Norske Opera & Ballett og arbeidet der også med Barnekoret. Kammler har videre dirigert en rekke operaforestillinger for barn og unge,

Kammler ble i 2008 dirigent for Oratoriekoret Cæciliaforeningen og har med dette fremført store norske verk for kor og orkester av BertouchReissiger og Valen. Han var fra 2009 til 2011 dirigent for Den norske Studentersangforening og ble i 2009 gjesteprofessor ved universitetet i Shaoxing. Han har siden 2009 arbeidet som lærer på MDD på St. Hallvard videregående skole i Drammen.