Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold

Solistkurs

Solistkurs.JPG

Velkommen til solistkurs med Christer Aanestad

Blir du fort sliten eller hes i stemmen når du synger? Eller kanskje du synes det er vanskelig å få nok stemmekraft? Har du lyst til å lære mer om hvordan du kan få en bedre pust og støtte og hvordan du kan håndtere nervøsitet? Meld deg på solistkurs og få med deg noen verktøy som kan gjøre solistdrømmen både tryggere og enklere!

Dette kurset er designet både for deg som alltid har drømt om å få være korsolist og for deg som har vært solist ved flere anledninger tidligere. Hensikten med kurset er å gi et innblikk i hvordan samspillet mellom kropp og stemme kan løfte vokalteknikk, sangformidling, tilstedeværelse, trygghet og sangglede til nye høyder.

Ved hjelp av de banebrytende metodene Komplett sangteknikk og Timani legges det opp til en felles introduksjon der vi jobber med fysiske og vokaltekniske øvelser i fellesskap. Deretter får du mulighet til å delta på mesterklasse - et praksisfellesskap der du får individuelle instruksjoner på den sangen du skal fremføre på søndagens konsert, foran de øvrige deltakerne. Min erfaring er at en får et stort utbytte av å overvære den som blir undervist.

NB! Av tidsmessige hensyn er det kun plass til 12 aktive deltakere på mesterklassen. Tar du sjansen? Førstemann til mølla!

Deltakeravgift kr 1000. Spør gjerne om koret vil sponse deg! De trenger sikkert en solist innimellom.


Christer Aannestad - pedagog ved NTNU – Institutt for musikk i Trondheim og ved Complete Vocal Institute i København. Han har en mastergrad i kunstfagdidaktikk og er øyeblikkelig ferdigutdannet Timanilærer ved Institutt for musikerhelse og bevegelse i Oslo. Til daglig jobber han som produsent og koordinator for Musikalfabrikken samt som frilans sanger og pedagog. Han har produsert og medvirket i flere konsertprosjekter og opptrådt for bl.a. Olavsfestdagene, Stavanger kulturhus, NRK P1 og Den kulturelle spaserstokken i Trondheim. Christer underviser både profesjonelle og ikke-profesjonelle sangere og har holdt en rekke sangkurs, bl.a. for Norsk revyfestival på Høylandet. Høsten 2019 debuterer han i rollen som Mr. Warbucks i forbindelse med Musikalfabrikkens oppsetning av "Annie" i Olavshallen. I tillegg er han engasjert som sangpedagog for Trøndelag teaters oppsetning av "Jesus Christ Superstar" som har premiere i midten av januar 2020.