​​Korvake og MisaTango​

KORVAKE I NIDAROSDOMEN

Vi har invitert Elisabeth Holte til årets Korvake. Hun skal holde dirigentkurs, gi  korene tilbakemelding etter konsert samt coache kor og dirigent!

Konserter

19.10.18, kl. 21
Byneset Songlag, Ritardando, Uthaug Songlag, Mannskoret Nøkken
Fosenlagets Sangkor, Hedda, Sjetnekoret

19.10.18, kl. 23
Femme, Melhus Songlag, Øvre Nidelven Kammerskor, Ørland Sangforening,
Gresk Kor, Reppe Blandakor

20.10.18, kl. 17
Hitterklang, Klæbu Damekor, Rolling Tones, Sangkoret Teleklang
Damekoret Viva, Charlottenlund Gospelkor

Billettpris 100 kr per konsert, kjøpes hos Besøkssenteret ved Nidarosdomen.

20.10.18, kl. 20
1. gangs fremføring av MISATANGO / MISA A BUENOS AIRES av Martin Palmeri

«Misatango» er en moderne komposisjon skrevet i 1996 som kombinerer argentinske rytmer i stilen Tango Nuevo med strukturen til den klassiske latinske messen skrevet for mezzo-sopran, kor, bandoneon, klaver og strykere.

Medvirkende er mezzosopran Maija Skille, bandoneon Åsbjørg Ryeng, klaver Anne Nitter Sandvik og en strykekvintett fra TrondheimSolistene. Vi er spesielt stolte av at komponist/dirigent Martin Palmeri fra Argentina deltar på konserten som dirigent.

Korpartiene blir fremført av et prosjektkor på 120 sangere fra ulike kor i Norges Korforbund Sør-Trøndelag sammen med basiskorene Trønderkor og Ad Libitum.

Dansere fra Dans forstudium ved Trøndertun Folkehøyskole deltar på forestillingen, og vil forsterke opplevelsen av musikken.

Vi tror at dette blir et flott og inspirerende møte med et nytt, vitalt og ukjent verk – for første gang i Norge, og et spennende møte med den argentinske komponisten og dirigenten Martín Palmeri.

Billettpris 300 kr per konsert.
Billetter kjøpes hos Besøkssenteret ved Nidarosdomen og Billetto.no