Skip Navigation LinksKor > Om oss > Midt-Norge > NK Sør-Trøndelag > Sangerstevnet

Sangerstevnet

18-20. juni 2021

Uthaug Songlag og Ørland Sangforening er arrangører for sangerstevne 2021.

19.01.21:

Invitasjon sangerstevne 2021.pdf

Fra arrangørene;

Det første som ble gjort var å booke samtlige overnattingsfasiliteter i Ørland. Hotell, campingplasser, gjestehus etc. I tillegg ble fasiliteter for selve arrangementet booket. Herav:

Konsertlokaler/steder: Ørland Kultursenter, Guldteigbrygga, Austråtborgen, Austråtkanon, Uthaug (midnattsol) og Ørland kirke.

Festligheter/Bespisning: Ørland Sparebank Arena og Ørlandshallen.

Intensjonen i hovedstyret er å gjennomføre stevnet som et kompakt stevne med kort vei mellom alle aktiviteter.

Da vi lever i koronatid og ingen vet hvor lenge den varer, er det stor usikkerhet om stevnet i det hele tatt kan arrangeres neste år. Komiteen har i samråd med styret i NKST vil vi likevel fortsette planleggingen og håper denne usikkerheten blir avklart. Dette er i store trekk hva vi har å berette til medlemmene i NKST pr nå. Så håper vi alle at koronasituasjonen blir slik at stevnet kan arrangeres.