Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Skip Navigation LinksKor > Om oss > Sør- og Østlandet > NK Østerdalen > Korvaka på Røros 2017

Korvake på Røros 2017

Korvake.jpg

Velkommen til Bergstadens Ziir

Norges korforund Østerdalen er stolt arrangør av Korvake på Røros. Den arrangeres annethvert år, og den neste er i 2019. 

Korvake på Røros er en stemningsfylt koropplevelse midt i Unescos Verdensarv og i fantastiske Røros Kirke, Bergstadens Ziir! ​


Korvake er et spennende konsept hvor det tilbys konserter med vakker korsang og andre aktiviteter til korsangere og dirigenter over en sammenhengende periode fra fredag ettermiddag til natt til søndag. ​Arrangementet starter med kurs for dirigenter allerede fredag formiddag. 


Korvake er blitt et kjent begrep og har fått et svært godt omdømme blant kor i Norge, og på Røros ble den arrangert for første gang i 2013. En Korvake strekker seg over en helg, og i løpet av helgen skapes et godt sangerfelleskap og en lun stemning både under konsertene, seminarene og i festlig lag. 


Røros Kirke innbyr med sitt utrolig flotte særpreg og gode forhold for minnerike kor- og klangopplevelser. Kor som har opptrådt i fullsatt Røros Kirke tidligere glemmer det ikke. 

​​

Røros Hotell står for lokaliteter til seminar, bespisning, sangerfest og dans. 

Fjorårets Korvake på Røros samlet i underkant av 500 korsangere. 

Følg med på kor.no for informasjon om Korvake 2019. Har du spørsmål om Korvake på Røros ta kontakt med styret i Norges Korforbund Østerdalen.