Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold

Siste nytt

03.05.2019

Nå må hotellrom bestilles!

Det nærmer seg tidspunktet for bindene påmelding til Korvaka 2019! 

Samtidig med den endelige påmeldiga må dere oppgi hvor mange enkeltrom, dobbeltrom og trippelrom dere trenger. (Vi minner om at antall enkeltrom er begrenset til 2 til hvert kor).  

Det antallet dere nå oppgir er det dere forplikter dere til, og som dere etter hvert vil bli fakturert for.

Svarfrist 15 mai. 

1. juli åpner vi en side der dere kan begynne å legge inn navn på romfordelinga. På samme side skal dere etterhvert legge inn bestilling på de måltidene dere vil ha; kveldsbord, lunsj og julebord. Vi kommer tilbake til dette med nærmere informasjon.

Alle påmeldte kor får en epost med denne informasjonen, og må svare om endelig påmelding og opplysninger om antall hotellrom innen fristen 15. mai. Husk å angi hvilket kor du representerer i svaret ditt. 

Alle dirigenter vil om kort tid få en henvendelse fra oss med spørsmål vi trenger å få avklart rundt det kunstneriske, som repertoar mm. 

Mvh Norges Korforbund Østerdalen11.04.2019

Korvaka 2019 er nå fulltegnet! 

De heldige korene som har fått plass har fått beskjed, og har tida fram mot 15. mai til å avgjøre om de vil gjøre en bindende påmelding. Noen kor står på venteliste, og vil få beskjed om eventuell plass etter den tid. 

Vi tilbyr "Åpen vurdering", av John Rutter, til alle kor som vil. 

Søndagens konsert i Olavsgruva har begrenset plass. Her har interesserte kor fått plass etter "først til mølla-prinsippet". 

Korene må nå begynne å tenke på hvor mange sangere dere skal melde på, og hvor mange hotellrom dere trenger. 

Mvh Norges Korforbund Østerdalen