Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold

Korvaka på Røros fulltegnet!


Anders Edenroth.jpg

Korvake på Røros 

 5. – 7. november 2021

 

Det var som vi håpet; korsangere lengter etter å synge for og med hverandre! Påmeldingene til Korvake på Røros har gått unna, og nå er den fulltegnet!  

Det er 5. gang Norges korforbund Østerdalen arrangerer Korvake på Røros. Et arrangement der vi ønsker velkommen til ei helg fylt av sang, læring og minneverdige opplevelser!

Som navnet «korvake» tilsier tar vi både morgen, dag og kveld i bruk for å synge sammen, og lære sammen. Hovedarenaen for sang og læring er i vakre Røros kirke, som også går under navnet Bergstadens Ziir. Sangen fortsetter gjerne i mer uformelle former utover natta, og hovedarenaen for det sosiale samværet er Røros Hotel. Men for at alle sangglade skal få plass, må vi ta i bruk flere av byens overnattingssteder.   

 

Anders Edenroth – årets instruktør

Hver korvake bygges opp rundt en instruktør. Tidligere korvaker har vi blitt kjent med Margrethe Ek, Anders Jalkèus, Robert Sund og John Rutter. I I år kan vi presentere svenske Anders Edenroth som korvakeinstruktør!

Anders har vært en del av The Real Group siden starten av deres historie i 1984. Veldig mye av den mest brukte musikken vi kjenner fra denne gruppen, har han laget eller arrangert. 

The Real Group ble startet i studietiden ved Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, og som ensemble tok de sin diplomeksamen der. Han har arrangert musikk for vokalgrupper, storband og symfoniorkester, og vært produsent for mange innspillinger.

Han brukes mye som instruktør på korsangerkurs, blant annet på Norges Korforbund sin Sommerkorskole på Toneheim i Hamar.

Hva skjer under korvake? 


  • Dirigentseminar der dirigentene får møte Anders Edenroth  
  • Seminar for sangere i Røros kirke. Noter og lydfiler sendes ut i forkant. 
  • Åpen vurdering i kirka både fredag og lørdag. Deltakende kor får direkte tilbakemelding fra Edenroth med publikum tilstede.  
  • Konserter i kirka fredag og lørdag hvor korene deltar.  
  • Sangerfest lørdag kveld på Røros Turisthotell. De varter opp med sitt sagnomsuste julebord.


Priser

Enkeltrom: kr 3890,- pr. pers

Dobbeltrom: kr 2990,- pr. pers

Trippelrom: kr 2790,- pr. pers 

Dette inkluderer: kveldsbord fredag, 2 overnattinger m/ frokost og storslagent julebord lørdag. Antall enkeltrom bør i utgangspunktet begrenses til 2 pr. kor. Det henstilles om å bestille 3-mannsrom i stedet.

Lunsj lørdag: kr 95,- 

Deltakeravgift pr. sanger:

Medlemmer Norges Korforbund kr 290,-

Ikke medlemmer av Norges Korforbund: kr 350,- 

Påmeldingsavgift pr. kor kr. 1000,- (betales ved påmelding).

 

Påmelding:

Påmelding gjøres skriftlig til korvaka@outlook.com, og blir gjeldende straks påmeldingsavgift på kr. 1000 er innbetalt til kontonummer 1820.30.89631. Ved påmelding må dere også oppgi ca. antall deltakere fra deres kor.  

Påmeldingen er nå avsluttet! 


Kontakt oss:

Epost: korvaka@outlook.com, eller ring prosjektleder Jardar Ellevold