Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Skip Navigation LinksKor > Om oss > Sør- og Østlandet > NK Vestfold Og Telemark

Norges Korforbund Vestfold-Telemark

ÅRSMØTE, ny dato onsdag 26. august 

Årsmøtet måtte vi pga koronasituasjonen utsette, og ny dato er satt til onsdag 26. august kl 18 00 til 20:00. Alle som skal delta må sende ny påmelding innen 12. august til wenche.helgesen@korforbundet.no, inntil 2 delegater fra hvert kor. 

Artelleriverkstedet.png

Foto: Privat. 

Sted: Artelleriverkstedet på Karljohansvern i Horten, Koriaden 2019

KORIADEN 

Vi kommer til å arrangere Koriaden som planlagt lørdag 24. oktober i Ælvespeilet. Det er 13 kor som er påmeldt og vi deler opp konserten i to avdelinger slik at vi holder oss innenfor smittevernsreglene. Mer info sendes de påmeldte korene. 


JANUARKURS 2021
Minner til slutt om Januarkurset som i 2021 blir i Skien Fritidspark siste helg i januar, dvs. lørdag 30.1- søndag 31.01. Vi planlegger en helg med fokus på sangstemme/teknikk og vi får besøk av en dyktig pedagog. Påmelding til dette blir sendt ut etter sommerferien.  


NM for kor! Noe å glede seg til! 

I denne tiden gjelder det å ha noe å se fram til. Det er nå klart at neste NM for kor blir 7. – 10. oktober 2021 i Trondheim. Vi håper at det også i 2021 blir rekorddeltakelse og oppfordrer alle til å legge det inn i korets planer. Nærmere informasjon om klasser og påmelding vil komme.


Husk å oppdatere informasjon om koret ditt. 

For at ditt kor skal få oppdatert informasjon fra oss, så er det viktig at dere oppdaterer kontaktopplysninger til koret og dirigenten på innlogget side på www.kor.no/minside . Dersom det er nye personer i koret som trenger tilgang på innlogget side, så send navn på disse personene til post@korforbundet.no

Du kan kontakt distriktskonsulent Wenche Helgesen ved å ringe eller sende e-post. Kontoret er på Idrettens Hus, Stadionveien 5 i Sandefjord. Kontortid onsdag til fredag fra 9.00 - 15.00. Ta kontakt dersom du ønsker å komme innom for en korprat. 

E-post: wenche.helgesen@korforbundet.no, telefon 908 56 285

Aktiviteter

Startdato
Tittel
ArrangørSted
1.1.2017 12:00
KonsertIbsen
Oslo