Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Skip Navigation LinksKor > Om oss > Sør- og Østlandet > NK Vestfold Og Telemark

Norges Korforbund Vestfold og Telemark

Januarkurs for sangere i kor og vokalgrupper med Ingrid Danbolt og Jostein Hasselgård

Dato: 19. – 20. januar 2019
Sted: Sportellet i Skien
Instruktører: Ingrid Danbolt og Jostein Hasselgård

Tema for helgen vil være sangteknikk for sangere i vokalgrupper og i kor. Hvordan frigjøre stemmen og bli en bedre sanger? Hva er det viktig å fokusere på når en synger sammen med andre? Hvordan jobbe med klang, oppstilling og lytting. Dette er blant temaene som vi kommer til å jobbe med under Januarkurset!

Om Ingrid Danbolt

Ingrid Danbolt har hovedfag korledelse fra Norges Musikkhøgskole og underviser i musikk på lærer- og barnehagelærerstudiet ved OsloMet - Storbyuniversitetet.
Hun har mottatt to internasjonale dirigentpriser og leder vokalgruppen Neon Vokal, som har vunnet flere konkurranser. I 2017 vant de både Vokalgruppe- og ungdomskorklassen under NM for kor. De vant også den avsluttende Grand Prix finalen og fikk tittelen Norgesmester! 
I juli 2018 tok gruppa gull under World Choir Games i Sør-Afrika.

Ingrid holder jevnlig seminarer og kurs for sangere og dirigenter, blant annet på Norges Korforbunds Sommerkorskole på Toneheim.

Om Jostein Hasselgård

Jostein er en av sangerne i den anerkjente Vokalgruppa PUST som har hatt en rekke konserter i Vestfold høsten 2018. Han har sunget i PUST i mange år og Vokalgruppa har gitt ut 5 album, De har vært nominert til Spellemannsprisen og har hatt en rekke turneer i innland og utland. Jostein har studert ved jazzlinja på Norges Musikkhøyskole. I 2006 ga han ut soloalbumet «A few words» og mange kjenner han som programleder og pianist for NRK-programmet «Julemorgen». Jostein har være deltagelser i Beat for Beat flere ganger og han var Norges deltager i Eurovision i 2003. Jostein er en svært allsidig artist og har bakgrunn både som musiker, korleder, seminarholder, sanglærer, pianist, arrangør og komponist. Han jobber til daglig på barnehagelærerstudiet vedOsloMet – Storbyuniversitetet som musikklærer.

Påmelding innen 20. desember

Meld deg på ved på klikke HER>>

Kurs og overnatting: 1500 kr. Dette inkluderer kurs, overnatting i enkeltrom og alle måltider dvs. lunsj og middag lørdag, frokost og lunsj søndag.

Dagpakke: 1100 kr. Dette inkluderer kurs, lunsj begge dager og middag lørdag kveld.

Vokalgrupper eller grupper fra kor (minimum 6 stykker)

Kurs og overnatting 1300 kr pr pers. i enkeltrom. Dagpakke: 900 kr pr person.

Mer info får du ved å sende en mail til wenche.helgesen@korforbundet.no

Sportellet

Adressen er: Moflatveien 38, 3733 Skien
Skien fritidspark ligger 3 km utenfor Skien sentrum på Klosterskogen ved Travbanen. Fra Oslo tar det ca 2 timer i bil til Skien
fritidspark.Skien Fritidsparken ligger kun et steinkast fra Sportellet. Her er det bl.a. Spa, velvære avdeling og mye mer. 

Vi ønsker velkommen til kurshelg med disse to svært gode instruktørene!


Link til påmeldingen finner du HER>>>


Arrangør er Norges Korforbund Vestfold og Telemark


Nybegynnerkurs for kordirigenter​

Cedomir Popadic.png

Har du lyst til å prøve deg som kordirigent? Bli med på nybegynnerkurs som starter i Krag​erø i september. Les mer her. ​​