Skip Navigation LinksKor > Om oss > Sør- og Østlandet > NK Oslo-Akershus > Støtteordninger

Støtteordninger

Utesangstøtte (seminar og gratiskonserter)

Midler fra Oslo kommune som forvaltes av Norges Korforbund Oslo-Akershus og hvor Oslo kor kan søke.

Søk om støtte til sangteknikk kurs!

Med stemmen som instrument

Ditt kor kan søke distriktsleddet Oslo-Akerhus om kr 2000,- i støtte. Vi har satt av midler i 2020 til 10 medlemskor. I tillegg til lokal støtte fra distriktleddet, kan koret også søke støtte på nasjonalt nivå. Her er også rammen  2000,- pr. kor. Norges Korforbund nasjonalt har satt av penger til 40 medlemskor.  Les om "Stemmen som instrument" her, og følg beskrivelsen for hvordan dere skal gå frem.

Denne fremgangsmåten gjelder for både lokal (Oslo-Akershus) og nasjonal støtte. For å få lokal støtte må koret sende søknaden på e-post til nkosloa@gmail.com

Dirigent støtteordninger

Støtte til dirigentutvikling

Distriktsleddet Oslo-Akershus gir noe støtte etter søknad til dirigenter som dirigerer medlemskor, dette kan for eksempel være til å dekke hele eller deler av deltakeravgift på Sommerskolen eller andre relevante kurs eller konferanser. Søknad med informasjon om kurs og utgifter nkosloa@gmail.com. Søknadene behandles fortløpende av styret, ca. en gang hver måned.

Medlemsfordeler

Visste du at du har en rekke medlemsfordeler i Korforbundet som du kan benytte som enkeltsanger? Blant annet får du rabatt på synstest hos Brilleland, noter, gaveartikler, strøm og hotellavtaler. Sjekk ut flere rabattavtaler her.