Skip Navigation LinksKor > Om oss > Sør- og Østlandet > NK Oslo-Akershus > Støtteordninger

Støtteordninger

Søk om støtte til sangteknikk kurs!

Med stemmen som instrument

Ditt kor kan søke distriktsleddet Oslo-Akerhus om kr 2000,- i støtte.
For året 2019 har vi satt av økonomiske midler til 10 medlemskor fra Oslo-Akershus.
I tillegg til lokal støtte fra distriktsleddet, kan koret også søke støtte på nasjonalt nivå.
Her er også rammen  2000,- pr. kor. Norges Korforbund nasjonalt har satt av penger til 40 medlemskor.

Hvordan søker koret?

Les alt om "Stemmen som instrument" her, og følg beskrivelsen for hvordan dere skal gå frem.
Denne fremgangsmåten gjelder for både lokal (distriktsledd) og nasjonal støtte.

For å få lokal støtte må koret i tillegg sende e-post til distriktskonsulent, Anita Strømkvist.
 For begge støtteordningen gjelder "Først til mølla" innenfor de gitte forutsetningene.

Dirigent støtteordninger

For dirigenter som dirigerer medlemskor i Oslo-Akershus

Sommerkorskolen på Toneheim, Hamar 21-28/7 arrangerer spennende dirigentkurs på fire nivå. (skroll nedover på linken)Anerkjente instruktører på alle nivå. Du treffer Michael Barret, Ketil Belsaas, Marit Tøndel Bodsberg og Ingrid Danbolt.

Slik søker du

Hver dirigent kan søke om støtte på kr 3000,- fra distriktsleddet. Send e-post til distriktkonsulent, Anita Strømkvist. Først til mølla er også en fordel her.