Skip Navigation LinksKor > Om oss > Sør- og Østlandet > NK Oslo-Akershus

Norges Korforbund Oslo-Akershus

Norges Korforbund Oslo-Akershus er det største av Norges Korforbunds 23 distriktsledd. På landsbasis teller organisasjonen over 30 000 medlemmer, med ca. 1000 kor over hele landet. I Oslo og Akershus nærmer vi oss 6000 medlemmer, med våre (i underkant av) 200 medlemskor.

Vårt overordnede mål er å gi korsangen mulighet for større utbredelse og høyere kvalitet. Vi skal lage gode tilbud til medlemskorene, yte relevant støtte og skape møteplasser der korsangere, dirigenter og tillitsvalgte får utvikle seg.

Våre aktiviteter vil annonseres på Korforbundets aktivitetskalender og på vår Facebook-side.

Lik og del i sosiale medier. Du finner oss på Facebook og Instagram.

Tips oss

Vi deler gjerne våre medlemmers Facebook-eventer. Tips oss på e-post eller send oss en melding på Facebook-messenger

Gratis konsertkalender

Legg inn din konsert på konsertkalenderen til kor.no

Les her hvordan du får inn en korkonsert i kalenderen.

Kontakt oss

For å kontakt Norges Korforbund Oslo-Akershus, henvend deg til styret på: e-post: nkosloa@gmail.com

TittelArrangørSted
1.1.2017 12:00KonsertIbsenOslo

Leie av kortrabulanter til konserten

Distriktsleddet Oslo-Akershus har fine kortrabulanter og dirigentpodium som medlemskor kan leie til spesialpris. Send oss en epost for pris og tidspunkt!

Ekstraordinært årsmøte på Zoom 30.11.20

NKOA årsmøte 30112020.png

Norges Korforbund Oslo-Akershus holder ekstraordinært årsmøte på zoom mandag 30. nov. 2020 kl 18.30, i henhold til vedtektenes § 4.3:

Ekstraordinært årsmøte skal innkalles med minst 14 dagers varsel når styret eller minst 1/3 av medlemmene krever det. Saksliste skal følge innkallingen.

Ekstraordinært årsmøte er beslutningsdyktig når det er lovlig innkalt.

Innkalling med dagsorden og én innkommen sak fra styret er sendt ut til alle korledere mandag 16. november.

HVEM KAN MØTE?

• 2 delegater fra hvert medlemskor (stemmeberettiget)
  • styrets medlemmer i distriktleddet Oslo-Akershus (NKOA)
  • leder av utvalg valgt av Årsmøtet (vi har ingen utvalg i dag)
  • æresmedlemmer
  • observatører og gjester (ingen stemmerett)
  • revisor

Dato: Mandag 30. november 2020

Tid: Klokken 18:30

Sted: Zoom-møte, lenke vil bli tilsendt i forkant av møte til alle som har meldt seg på.

Påmeldingsfrist 29. november kl 23.59 via denne lenken https://bit.ly/ekstraordinærtårsmøte2020

Info om ekstraordinært årsmøte finnes også som event på vår Facebookside: https://www.facebook.com/events/1068363930282481

For spørsmål vedrørende ekstraordinært årsmøte, send en e-post til styret på nkosloa@gmail.com