Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Skip Navigation LinksKor > Om oss > Sør- og Østlandet > NK Oslo-Akershus

Norges Korforbund Oslo-Akershus

TENN LYS

Tenn lys konserter NKOA 2020.png

Bli med på en av våre tradisjonsrike julekonserter i desember.

Etter syv helt spesielle måneder uten de mange korkonsertene vi vanligvis har gjennom vår-, sommer- og høstmåneden i Oslo og Akershus, er vi glade for å kunne lage to mini-varianter av våre tradisjonelle førjulskonserter innenfor de begrensete muligheter smittevern tillater.

Helt i begynnelse av adventstiden, i den mørkeste tiden av året, vil vi tenne lys. Med vår tradisjonelle julekonsert for hele familien ønsker vi å spre varme gjennom ord og toner, og skape stemning med variert musikk. Det er mulighet for at det blir et fellesnummer for de deltakende korene. Når publikum omkranses av forskjellige kor på slutten av konserten får også de være med å synge Eivind Skeies vakre sang Tenn Lys med alle koristene.

I år holder vi to konserter, en i Oslo og en i Akershus. Ditt kor kan melde seg på en av disse.

  • 1. desember i Paulus kirke
  • 5. desember i Eiksmarka kirke
Vi har ikke satt start- og sluttid enda, for vi må se hvor mange kor som melder seg. Det blir uansett ikke mer enn 4- 6 (litt avhengig av antall sangere i koret) per konsert. Det er mulig vi må lage en lit smal og lang konsert, der to og to kor får være inne i kirken samtidig, og så må de forlate kirken før de to neste kan komme inn. Vi får se hvor mange som melder seg og hvordan vi skal få til logistikken.

Vi ønsker dere velkommen til å bli med å forme vår felles julekonsert. Stearinlysene er tent, korene er klare for å møte publikum, og vi vil skape ekte førjulsstemning!

Det skal bli storslått og stille, høytidelig og vakkert. Vi gleder oss!


Påmeldingsfrist: 1. november
Lenke til påmelding: http://bit.ly/tennlys2020


Trygge arrangement:
Styret i Norges Korforbund Oslo-Akershus følger myndighetenes forskrifter og retningslinjer for å skape et sikkert miljø for deltakere på våre arrangementer. Les om myndighetenes retningslinjer på www.helsedirektoratet.no og særskilte forholdsregler i Oslo kommune.

Kor som deltar på våre førjulskonserter må ha faste plasser både der de sitter og der de står. Koret må ha en egen smittevernansvarlig som fører oversikt over hvem som er til stede, og hvor de har sin plass. (Ta f.eks. bilde av plassering for hver person og hvem de har ved siden av seg, samt foran og bak.)


Vi ber korister, musikere, dirigenter og publikum holde deg hjemme dersom de har symptomer på luftveisinfeksjon, kjenner seg dårlig eller sitter i karantene. Det vil være Antibac ved inngangsdøren som vi oppfordrer alle til å bruke før og etter konserter. Vennligst hold en meter avstand til alle andre. Vi ønsker alle involverte en trygg konsertkveld!


Eventuelle henvendelser/spørsmål til en av disse konsertene kan rettes til: nkosloa@gmail.com