​Kor søker dirigent

 
Er koret ditt på jakt etter ny dirigent? Meld fra til oss - se kontaktinfo.

På jakt etter dirigentjobb andre steder i landet?
Sjekk ledige utlysninger på forsida til www.kor.no

Kor søker sangere

 
På denne siden finner du også kor som er på jakt etter sangere - enten det er sopran eller tenor, bass eller alt. Eller noe annet. Er ditt kor på jakt etter sangere? Meld fra til oss - se kontaktinfo.
***************************************************************************************************************************

 
Cantus Vitale søker sangere

Cantus Vitale er et blandet kor med 15 medlemmer. Koret hadde sin aller første øvelse 25. januar 2009. Koret har deltatt under Kulturnatt i Haugesund, og på lokale konserter i forbindelse med sangerstevner og jul. Koret deltok i 2012 i NM for kor i Oslo. Koret synger alle sjangere. Vi øver hver tirsdag på Skåredalen skole fra kl. 19.00 - 21.30.
 
Nå trenger vi spesielt to nye tenorer og en sopran. Kontakt dirigent Inge Lemvik ( ingle@haugnett.no ) eller vår leder Jannike Solbak (janniks2@online.no) om du vil vite mer

Du finner også mer informasjon på siden til Cantus Vitale eller på Facebook

Kammerkoret Bocca – et spennende kor for unge sangere 

Liker du å synge i kor? Kan du noter og er interessert i klassisk musikk? Lyst til å bli kjent med nye kjekke folk? Da er Kammerkoret Bocca noe for deg!
Kammerkoret Bocca er ble startet i 2010 og søker sangere i alderen 16-40 år. Vi øver sentralt i Haugesund hver onsdag kl.19:30-21:45 og synger et bredt klassisk repertoar – gammelt og nytt, norsk og utenlandsk. I 2014 deltar koret i korkonkurransen "Venezia in Musica".

Initiativtaker og dirigent for koret er Ive Buch Romme (f.1976) fra Haugesund. Hun er utdannet ved Norges Musikkhøgskole i Oslo og Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg og jobber i dag som lærer musikklinja på Skeisvang videregående skole i Haugesund. Ive fikk Haugesund kommunes kulturstipend i 2010 for å utvikle Kammerkoret Bocca til et kvalitetskor på Haugalandet.

Er du interessert? Ta kontakt med Ive på dirigent@kammerkoretbocca.no eller tlf.957 85 548 for å avtale tid for prøvesang. Vil du vite mer om Kammerkoret Bocca? Se www.kammerkoretbocca.no og følg oss på Facebook!