Skip Navigation LinksKor > Om oss > Vestlandet > NK Hordaland > Bli med på notene

Bli med på notene

Nytt kurs 24. - 25. oktober, 2020

Er du en av de mange som gruer seg eller kanskje strever litt med notelesingen når det skal innøves nytt repertoar på korøvingene?  Da er dette kursert for deg!

Kanikkenotersangen.jpg

Norges Korforbund Hordaland inviterer for fjerde gang til kurs i notelesing for dem som ønsker å forbedre sine notekunnskaper – til nytte og glede for deg selv og koret ditt.  Vi starter med blanke ark, ørliten historikk, for så å bli grunnleggende kjent med notesystemets ulike elementer og funksjonalitet.  Dersom du, eller koret ditt, har problemer med å avsynge «Kan-ikke-noter-sangen» rett fra notebildet, da er du/dere i målgruppen for dette kurset.  Undervisningen er i all hovedsak praktisk utøving av ulike notebilder.

• Kurssted: Kulturhuset Gimle Kong Oscars Gate 18, Bergen
  • Tid: lørdag 24. oktober og søndag 25. oktober 2020, begge dager kl.11.00 - 16.00.
  • Maks. 25 deltagere.
  • Pris kr. 650 ( kr. 800 for deltakere som ikke er medlem i Norges Korforbund Hordaland)
  • Frist for påmelding: fortløpende så lenge det er ledige plasser!
  • Gå til påmeldingsskjema

jan.jpgKursinstruktør er Jan L. Jacobsen, for tiden musikkfaglig styremedlem i NK Hordaland.   Jacobsen er førstelektor i musikk, med hovedfag i musikk-pedagogikk og over 40 års erfaring som dirigent og pedagog for ulike musikkgrupper på alle nivå. Han dirigerer for tiden to kor i Hordaland.  Jacobsen har tidligere vært både underdirektør og undervisningsleder for Griegakademiet ved UiB, og er godt kjent med hvilke frustrasjoner manglende noteforståelse kan gi, og ikke minst hvilke gleder og a-ha-opplevelser litt notelesingskunnskap utløser i musikalske sammenhenger