PROSJEKTKORsimon-and-garfunkel-1982.jpg
Simon & Garfunkel!

Norges Korforbund Rogaland inviterer kor, kormedlemmer og andre sangglade mennesker til å delta i prosjektkor med sanger av Simon & Garfunkel vinteren 2019.

Vi har også denne gangen sikret oss Johny Fosse som musikalsk leder/dirigent.

Tilbudet går også til Haugaland. Blir det nok påmeldte deltakere derfra, vil det bli egen øvingshelg og konsert i Haugesundområdet, da i samarbeid med Korforbundet Haugaland.
 Alle som ønsker å delta er hjertelig velkomne.

Konserthelgen 8. – 10. mars 2019 , er satt opp med øvelse for alle deltakerne, fra fredag kl. 18.00 og hele lørdagen fram til konsert lørdag kveld i Sola Kulturhus. Hvis stor nok påmelding fra Haugaland vil det bli konsert på Haugalandet søndag 10. mars.

Øvingshelger vil bli:

• På Haugalandet 18. – 20 januar 2019, (Hvis nok påmelding).

• På Jæren Folkehøgskule 25. – 27. januar 2019 . Sett av aktuell helg allerede nå.

Deltakeravgift:

• Kr. 1300,- for medlemmer av Norges Korforbund

• Kr. 1600,- for sangglade som ikke er medlem av Norges Korforbund.

I prisen inngår; dirigent, musikere, lokalleie, noter og lydfiler. Samt konsertkostnader.
 Det kan i tillegg bli matservering, sammenkomst lørdag kveld, og overnatting som den enkelte må dekke selv.

Frist for påmelding er 01.11.2018.

• Pga. stor etterspørsel og begrensning i antall plasser anbefaler vi tidlig påmelding. Ved stor ubalanse mellom stemmegrupper vil mannsstemmer få fortrinnsrett.
  • Du vil få tilsendt en faktura for deltakeravgift via epost når du melder deg på. Påmeldingen, som er bindende, blir registrert når deltakeravgiften er innbetalt til konto.

• Merk at utlegg til noter og lydfiler (satt til kr. 500,-) trekkes fra deltakeravgiften om denne må tilbakebetales eller refunderes pga. uforutsett sykdom eller liknende før 31.12.18.

NB!
Etter 31.12.2018 tilbakebetales ikke noe av deltakeravgiften, og ved sykdom må det benyttes reise- eller annen forsikring.