Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Skip Navigation LinksKor > Korøving i koronatid > Sangboka Samstemt

Sangboka Samstemt

Norges Korforbund og Norsk Musikforlag lanserer en flunkende ny sangbok for blandet kor! Vi håper og tror at disse elleve sangene kan bli til et felles repertoar for norske blandakor som vi kan synge når korene møtes på felleskonserter, festivaler, sangerstevner og lignende.


Det har vært et poeng for oss at sangene skal ha norsk tekst og ikke være for vanskelige. Målet vårt har vært å bidra til fornyelse med et repertoar som kan synges av mange. Fem av sangene er tidligere utgitt, mens seks sanger har fått flunkende ny drakt.

Fram til 1. juli har vi en lanseringsrabatt på 20 prosent som gjør at heftet bare koster 119,- kroner pr. sanger, inkludert flotte øvingsfiler innspilt av Bodøs Vocal Art.

Sangene i Samstemt er spesielt flotte å jobbe med nå i koronatiden, siden alle kan øve med gode øvingsfiler hjemme. Øvingsfilene er tilgjengelig gjennom nettsiden og mobil-appen Choral Practice. Her kan man høre alle stemmene eller bare egen stemme, og man følger notebildet mens man synger. Enkelt å bruke!

Klikk her for å bla i prøveeksemplar av Samstemt! 

 


Klikk her for å kjøpe Samstemt!