Skip Navigation LinksKor > Korøving i koronatid > Sangboka Samstemt

Sangboka Samstemt

Norges Korforbund og Norsk Musikforlag lanserer en flunkende ny sangbok for blandet kor! Vi håper og tror at disse elleve sangene kan bli til et felles repertoar for norske blandakor som vi kan synge når korene møtes på felleskonserter, festivaler, sangerstevner og lignende.

Det har vært et poeng for oss at sangene skal ha norsk tekst og ikke være for vanskelige. Målet vårt har vært å bidra til fornyelse med et repertoar som kan synges av mange. Fem av sangene er tidligere utgitt, mens seks sanger har fått flunkende ny drakt.

Ordinær pris er kr 149,-, men Norges Korforbunds medlemskor har 15 % rabatt hos Korsenteret/Norsk Musikforlag som gjør at heftet koster bare kr 127,- kroner pr. eksemplar, inkludert flotte øvingsfiler innspilt av Bodøs Vocal Art.

Sangene i Samstemt er spesielt flotte å jobbe med nå i koronatiden, siden alle kan øve med gode øvingsfiler hjemme. Øvingsfilene er tilgjengelig gjennom nettsiden og mobil-appen Choral Practice. Her kan man høre alle stemmene eller bare egen stemme, og man følger notebildet mens man synger. Enkelt å bruke!

Klikk her for å bla i prøveeksemplar av Samstemt!

Klikk her for å kjøpe Samstemt!