Skip Navigation LinksKor > Utlysninger > Kor søker dirigent > Oslo-Akershus

for vikariat skoleåret 2020-2021

A Cantus, Aurskog og Høland.jpg

Vi er A Cantus fra Aurskog-Høland kommune,

et blandakor med stor sangglede og som liker «løs snipp»,

men samtidig har ambisjoner og ønsker å fremstå som seriøse.

Vi setter pris på variasjon og synger det meste,

musikken vår håper vi skal fenge de fleste!

«En vakker sang børster støvet av hjertet»

Svensk ordtak

Noe for deg?

Stilling ledig fra 15. august 2020.

Ta kontakt med oss i styret, på e-post styret@acantus.org eller

tlf. Gudrun 908 85 928 for mer informasjon. Se også www.facebook.com/acantus.kor.

Nordisk kor (stiftet 1982) søker ny dirigent fra 17. august.

Nordisk kor.png

Vår nåværende gjennom 15 år har fått full stilling på dagtid.

Vi er et blandet kor med 25 medlemmer med snittalder på ca. 46 år. Koret har øvelse hver mandag 18.30 - 21.00 på Marienlyst skole ved NRK, Oslo.

Vi er et sosialt kor med flere årlige fester og årlig tur innenlands eller utenlands. Desember er alltid en travel måned med mange større og mindre opptredener.

Repertoar: Fordelingen klassisk/seriøs, pop/rock/jazz og folkemusikk/viser/visepop har vært ganske lik gjennom årene.

I april 2020 skulle vi vært på vår første konkurransetur - til Slovakia. Pandemien satte en stopper for det. Vi håper å kunne dra i 2021 istedenfor.

Dirigenten vi ser etter:

• Dirigent-utdannet og kan sangpedagogikk
  • Stiller krav og har ambisjoner - både på vegne av seg selv og koret
  • Gode kommunikasjonsevner, glad og engasjert
  • Erfaring med å lage egne arrangement av sanger
  • Spiller piano mer enn tilfredsstillende

Lønn etter avtale.

Søknad med CV sendes solenbyte@yahoo.no. Legg gjerne ved en kort direksjonsvideo med deler av en sang.

Søknadsfrist: 1. august.

Noe du lurer på? Ring Knut Thomas på: 924 90 826

Ny dirigentplakat 2020.jpg

Vil du bli Con Amores nye dirigent?

con amore.jpg

Con Amore er et blandet kor med 45 medlemmer og som feiret 50-årsjubileum i 2019. Mange i koret har lang korerfaring og alle har stor kjærlighet til musikk. Koret er veldrevet, har et styre med god kontinuitet og flere aktive underkomiteer. Koret er politisk og religiøst nøytralt.

Koret har i all hovedsak et klassisk repertoar med vekt på større og mindre kirkemusikalske verk, og våre konserter gjennomføres ofte med bidrag fra profesjonelle musikere.

Våre ambisjoner er:
  • å opprettholde og videreutvikle vår musikalske kompetanse
  • styrke og utvide koret med nye medlemmer
  • utvide vårt repertoar
  • opprettholde koret som en sosial møteplass
I 2019 hadde koret jubileumskonsert der vi fremførte Requiem i c-moll av Luigi Cherubini sammen med et orkester bestående av musikere fra KORK, Operaorkesteret og Oslo Filharmonien. Det var en stor opplevelse å fremføre et så stort verk, noe vi godt kan tenke oss å gjenta i framtida.

Vi søker nå ny dirigent, og vi ønsker at du:

• har dirigentutdanning, evt. annen relevant utdanning og gode kunnskaper og erfaring med sangpedagogikk
  • spiller piano
  • stiller krav og har ambisjoner på vegne av koret
  • har godt humør og evner å få det beste ut av oss
  • har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
Vi øver i kirkestuen til Nordberg Kirke hver torsdag kl. 19 - 21.30. I tillegg har vi et årlig helgeseminar og noen andre ekstra øvelser ila året. Vanligvis arrangerer vi to konserter i året. Vi reiser også på kortur hvert annet år med konserter som del av turprogrammet.

Stillingen honoreres som selvstendig næringsdrivende etter avtale.

For spørsmål og mer informasjon kontakt: Styreleder på e-post: ellen.borg58@gmail.com

Søknad med forenklet CV sendes styreleder seinest 26. mai.

Vi tar sikte på å ha ny dirigent på plass når vi starter opp i månedsskiftet august/september.

Birkelunden Brøstklang søker etter dirigent i et års vikariat

Birkelunden Brøstklang.jpg

Birkelunden Brøstklang søker etter dirigent i et års vikariat med mulighet for forlengelse.

Om oss

Birkelunden Brøstklang er et vokalensemble besående av 20 damer i alderen 30-40 år. Vi holder et høyt nivå og har store ambisjoner for våre prosjekter. Vi har en prosjektbasert arbeidsmetode med to nye prosjekter hvert år. Her utforsker vi nye sjangre eller temaer og lærer oss et helt nytt repertoar utenat. Vi har hatt konserter både med og uten musikere og har de siste ti årene spilt med band, harpe, fele og trekkspill.

Koret er en sosial og humørfylt gjeng som trives sammen. Vi har mange korister som har ansvar for driften og de ulike konsertene er organisert som prosjekter med arbeidsgrupper som har helhetlig ansvar for konsertene.

Vi har en del oppdrag i løpet av året og dette er noe vi ønsker å ha mer fokus på fremover. En del av disse oppdragene stiller vi også med dirigent.

Vi øver hver tirsdag fra 1845 til 2115 på Oslo Met. I tillegg har vi minst to øvingshelger i året samt utvidet øvelse i forbindelse med konserter. Alle sangere hos oss må gjennom prøvesang og prøvetid.

Hvem ser vi etter

Vi søker en erfaren dirigent som ønsker å få det beste ut av en gruppe. Vi trenger en dirigent med gode kommunikasjons og samarbeidsevner og som samtidig evner å ta tydelig ledelse og styring. Det er ønskelig at dirigent lager øvingsfiler og planlegger repertoar sammen med prosjektgruppene.

I søknaden beskriver du deg selv som person og som dirigent og hvilke ambisjoner du har som musikalsk og kunstnerisk leder av et kor. Vi vil også vite hvilke kor du har dirigert før og om du skal dirigere noen andre kor fra høsten

Honorar etter avtale.

Vi ønsker at dirigenten kan begynne i august 2020.

For spørsmål kan korets leder kontaktes på telefon 958 05 579

Send søknad og cv til kontakt@birkelundenbrostklang.com

Søknadsfrist 20. april 2020

For mer informasjon om koret, se vår hjemmeside www.birkelundenbrostklang.com, eller på Facebook.