Rogaland

​​​​​Kor i Rogaland som søker dirigent​

HAR DU LYST PÅ EN UTFORDRING?

C349BEFB-8BC7-438E-98A8-D498F0C83B24.jpeg

Klepp Damekor søker etter ny og sprek dirigent som kan inspirere og utfordre oss. Du må stille musikalske krav og ha en god porsjon tålmodighet. Vi har et bredt repertoar som gjerne kan utvides i uventede retninger. Behersker du piano, passer det perfekt til innøving av stemmer.

Klepp damekor består av ca 35 sangglade og trivelige damer. Koret ble stiftet i 1975 og har mange medlemmer med lang erfaring samt en del nye rekrutter. Vi er et lavterskel kor og har plass til alle som liker å synge. Medlemmene er engasjerte, lærevillige og fulle av godt humør. Repertoaret er allsidig, alt fra folkeviser og pop til tradisjonell kirkemusikk.

Vi øver hver tirsdag fra kl 19 - 21.15 på Tu gamle skule, Kåsen og Fredheimsloftet, Kleppe. I tillegg har vi seminar en helg hvert semester, da leier vi gjerne inn en ekstra instruktør.

Vi arrangerer årlig julekonsert i Klepp kyrkje (unntaket er koronaåret 2020). Målet er å ha en vårkonsert og gjerne en strikkekonsert på høsten. Andre spennende ting finner vi på etter hvert. Vi samarbeider gjerne med andre kor og lokale musikere. I tillegg opptrer vi i foreninger, lag og institusjoner. Vi er medlem i Norges korforbund og deltar også på arrangementer i deres regi.

Vil du vite mer? Eller vet du allerede at du er vår nye dirigent? Da tar du kontakt med Eli Goldfine på telefon 975 80 553 eller på e-post eli@goldfine.no

Sangkoret HUMUS søker ny dirigent

Ny dirigent Sangkoret Humus.jpg

Fiin Gammel Aargang søker dirigent

fiin gammel.png

Koret Fiin Gammel Aargang feirer neste år sitt 25 årsjubileum og vi søker nå etter ny dirigent fra slutten av september som kan lose oss inn i jubileumsåret. Vi er omtrent 35 sangere og har i tillegg et band bestående av trommis, gitar, bass og tangenter. Vi øver annen hver tirsdag på Grannes skole og har flere opptredener i løpet av året og i tillegg gjerne et korseminar eller en utenlandstur. I 2020 går turen til Roma.

Repertoaret til koret består i hovedsak av «kjente og kjære» sanger fra 1950-,60- og 70-tallet, derav navnet Fiin Gammel Aargang. I tillegg til "evergreens" jobber vi også med nyere sanger som passer koret i klang og stemning 🎶

Vår nåværende dirigent slutter etter turen til Roma og det vil være flott om vår nye dirigent kan være med på denne turen for å bli kjent med koret. Vi ønsker en dirigent som har relevant korfaglig bakgrunn, visjoner og godt humør. Det er ikke et absolutt krav om at vedkommende skal arrangere sangene for oss, til dette har vi gode venner utenfor koret.

Stillingen er lønnet etter gjeldende regulativ.

Dersom du er interessert kan du kontakte enten nåværende dirigen, Eigil Hofstetter; eiha82@gmail.com eller korets leder Hallgeir Fosså; hafo@lyse.net

Sonor søker dirigent

23270438_1780630835294530_8928977759904003341_o.jpg

Vi er 20-30 glade sangere fra Sauda som øver på Folkets Hus hver tirsdag kl 19.00 – 21.00. Koret ble stiftet i 1987 og vi har hatt flere større korforestillinger opp gjennom årene, blant annet;

• Kor i all verden
  • Heilt sjukt
  • Musikalitet
  • Bakgården
  • Granater og stjernedryss
  • 30 år jubileumskonsert

Koret har et bredt repertoar, men må nok innrømme en viss forkjærlighet for musikalnummer. Vi jobber som regel to-tre år med et prosjekt og har brukt en del koreografi. Ved behov har vi hatt helgeseminarer og eksterne konsulenter. Vi har også deltatt på mindre konserter i prosjektperiodene som f.eks. julekonserter og den kulturelle spaserstokken på alders- og sykehjem.

Selv om vi primært ønsker å øve på tirsdager som før, kan vi være fleksible når det gjelder øvingstidspunkt og sted.

Vi ønsker:

• En dirigent med relevant korfaglig bakgrunn, musikalske visjoner og godt humør
  • En kunstnerisk leder som også er nysgjerrig på det visuelle ved fremføringene og sammen med vårt noteutvalg vil ha ansvar for repertoaret
  • En person som er strukturert, liker utfordringer og samarbeider godt med andre

Søknader bes sendt så snart som mulig.

Ved interesse ta kontakt med leder i styret Barbro Ccoscco Werdal på e-post: sonorsauda@hotmail.com

For mer informasjon om oss, se vår Facebook-side.