​Kor i Rogaland søker sangere​​​


Klepp Mannskor søker sangere

KLM flyer(1).png

Kom og syng med Crescendo!

Crescendo.jpg

Vi er et damekor som trenger flere sprudlende og sangglade korister! Er du erfaren korist eller har det foreløpig blitt med drømmen? Hos oss er det rom for alle slag J

Repertoaret er variert; vi synger alt fra klassisk til viser, pop og jazz. Noe gammelt, noe nytt, og gjerne på mange forskjellige språk – det er både morsomt og lærerikt.

Vi pleier å arrangere to konserter hvert år, sommerkonsert og julekonsert; så mye dreier seg om å øve inn repertoar til disse konsertene. Hvert semester har vi også helgeseminar; om høsten reiser vi da gjerne bort på overnattingstur sammen. Utover de faste konsertene har det hendt at vi har sunget på felleskonserter med andre kor, vi har arrangert søndagskafeer ispedd litt korsang, deltatt på korfestivaler, og sunget på diverse oppdrag.

Vi øver tirsdager 19.00 - 21.30 i lokalene til den gamle kulturskolen i Bjergstedparken. Siste tirsdag i måneden markeres med litt ekstra kos i pausen, og vi har alltid tid til litt «drøs» over en kopp te (eller kaffe). Så her er det gode muligheter for nye, hyggelige bekjentskaper!

Høres dette interessant ut? Ta kontakt på mobil 97110943 (Elise), eller send en e-post til koret.crescendo@gmail.com. Du er også hjertelig velkommen til å møte opp på en øvelse. Det er ingen opptaksprøve, og lurer du på hvilken stemmegruppe som passer best for deg vil dirigenten vår hjelpe deg til å finne den riktige plasseringen.

Du kan lese mer om oss på vår hjemmeside, eller også besøke oss på facebook.

 

Bli med, da vel! JLedaal Vokalensemble trenger flere sangere

17038521_592890577566977_623969579732213039_o.jpg

Ledaal Vokalensemble i Stavanger trenger en førstesopran og en bass. Vi øver i Jåttåvågen, og er på jakt etter sangere i Stavanger/Sandnes området eller i nærheten.

Ta kontakt på telefon 93482088.


Kammerkoret Bocca tar inn nye sangere

Bocca.png

Kammerkoret Bocca er et ungt og ambisiøst kor på Haugalandet. Vi søker deg som har lyst på musikalske utfordringer i et godt sosialt miljø. Vårt repertoar er hovedsakelig klassisk a cappella kormusikk og norsk folkemusikk, men vi har også spennende prosjekter sammen med orkester eller andre instrumentalensembler. Vi øver i Haugesund hver onsdag kl.19:30 - 21:45. Dirigent er Ive Buch Romme.

Har du lyst til å prøvesynge? Send en mail til dirigent@kammerkoretbocca.no så avtaler vi en tid!


Se også www.kammerkoretbocca.no og www.facebook.com/KammerkoretBoccaSangria søker korister!​

Sangria.png

Lyst til å synge i kor? Sangria søker korister! Vi er et blandakor med allsidig repetoar, alt fra rolige viser til moderne popmusikk. Nå ønsker vi å bli enda flere! Vi øver på Torvastad skole og kultursenter, hver tirsdag fra klokken 19.30 til 22.00. 

Kontakt info: korleder Astri Utvik a_asutvik@hotmail.com, facebook: SangRia . 

Håper vi sees!​