​​Kor i Sør-Trøndelag som søker sangere​


GRESK KOR - TRONDHEIM​

Stiftet 30.01.1989

Gresk.jpeg

"Korets formål er å formidle sangglede kombinert med gresk kultur.

Dette gjør vi ved å synge greske sanger på gresk.

Gresk kor - Trondheim (blandakor) er en gruppe på ca 30 voksne, hovedsakelig norske amatørsangere. Siden 1989 har vi sunget greske populær- og folkesanger på gresk.

Repertoaret spenner fra tradisjonelle sanger av kjente tekstforfattere, og moderne folkekjære komponister som Mikis Theodorakis, Manos Hadjidakis, Manos Loizos m.fl. Annethvert år drar koret til Hellas og kombinerer ferie og konserter. To ganger har vi vært på Mykonos, tre ganger på Kreta, og vi har vært på Rhodos, Paros, Korfu, Kypros og i Aten.

Her hjemme synger vi noe på ulike institusjoner, og ved forskjellige andre anledninger – ofte i samarbeid med Gresk-norsk nettverk. Dette er et kontaktorgan for å informere og samarbeide om aktiviteter i Trondheimsområdet som har tilknytning til Hellas eller gresk-norsk kultur.

Vi øver mandager på Berg skole fra kl 17.20 til kl.20.00.

Kontingenten er p.t. kr 1000,- pr semester.

Dirigent 2018 : Cecilie Karlsen 

Leder 2018: Jarle Wanvik

Vi er interessert i flere som vil synge med oss, ung eller senior.

Det er ikke nødvendig med kunnskap i gresk språk.

Det vil bli en liten stemmeprøve før en starter.

Kontakt leder Jarle Wanvik jwanvik@gmail.com

telefon: 92629891​
Damekoret Hedda i Trondheim søker sangere

Primært 1-sopraner og 2-alter.

Vi øver onsdager på Nidarvoll helsehus 19.00-21.30

Litt om oss :

Damekoret Hedda består av ca 35 sang-glade damer. Vi har fokus på å ha et variert reportoar, og veklser hvert år mellom å ha kirkelig og verdslig musikk i fokus. Koret ble stiftet i 1969, da under navnet Heimdal damekor. Koret skiftet navn til Damekoret Hedda i 2004.

Koret har vært på utenlandsturer til Skottland, Praha, Tallin, Riga og England, og har deltatt på “Syng med oss” i Bergen og flere kor-konkurranser hvor vi har gått til topps i vår klasse. Både 1. og 2. plass. Koret har hatt flere store kirkekonserter blant annet i Vår Frues krike og i Lademoen kirke. Vi har også hatt en større konsert på Byscenen.

Koret var med-arrangør på Nordisk damekor-festival, sammen med Klæbu damekor og Ritardando. En stor del av koret var med i et prosjektkor med musikk fra Queen, hvor Erik Wennberg Jackobsen og Frank Kjosås var solister. Damekoret Hedda har samarbeidet med blant annet Stephen Brandt Hansen, i prosjektkor med musikk fra Chess, og I julens lys på Trønderlag teater.

Det blir enkel prøvesang hos dirigenten før du begynner,for stemmeplassering.

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har lyst til å begynne hos oss !

Dirigent Bjørn Sigurd Skjeldbred: Tlf 957 76 539  Mail : b-skjelb@online.no

Leder Eva Eide: Tlf  918 45 342  Mail : damekorethedda@gmail.com 

Se også vår hjemmeside