​​​Kor i Vestfold som søker sangere​


Vrengenkoret søker sangere


Vrengenkoret – Kopi.jpgVrengenkoret er et vanlig bygdekor og blandakor som har tilknytning til Tjøme. Vi har et sosialt og inkluderende miljø og god stemning på øvelsene. Vi tar gjerne imot nye medlemmer! Vi har et allsidig repertoar og synger visepregete sanger, populærmusikk, noe klassisk og på flere språk. Repertoaret er tilpasset de ulike oppdragene vi har.

Vi har en utadrettet virksomhet og er en aktør i lokalsamfunnet. Vi har flere oppdrag, både alene og sammen med andre kor og korps. Hvert år synger vi julen inn i Tjøme kirke sammen med de andre korene på Tjøme. I kulturuka i oktober har Vrengenkoret alltid eget arrangement. Koret synger på sykehjemmet før jul, i bryllup og andre arrangementer. I juni 2015 deltok vi på åpning av Færder nasjonalpark-senteret på Verdens ende. I tillegg deltar vi på årlige turer og festivaler, både i Norge og utlandet.

Dirigent er Britt Sjøvaag som har lang erfaring både som korsanger og dirigent. Dirigenten er kunstnerisk leder og faglig ansvarlig. Hun legger vekt på at øvelsen skal gi mestring og gode opplevelser!

Er dette er noe for deg, ta kontakt, eller møt opp på en øvelse. Vi øver på Tjøme hver onsdag fra kl. 1845- 2130, for tiden på Tjøme ungdomsskole. Første øvelse høsten 2018 er 22.8.18.

Vi har ikke opptaksprøve, men sammen med dirigenten finner vi hvilken stemme som passer til deg.

Kontaktpersoner:
Dirigent Britt Sjøvaag: britt@jpm.no tlf.: 992 63 996
Leder Anne-Britt Kjeldsberg: annebrittkjeldsberg@gmail.com tlf.: 913 37 301
 ​