Forside / Dirigent / Ledige dirigentjobber / Oslo-Akershus

Oslo-Akershus

Oslo-Akershus

Kor i Oslo-Akershus som søker dirigent

CAVA søker dirigent

Kor CAVA trenger ny dirigent. Er det deg?

Hvem er vi:
Cava er et sprudlende kvinnekor bestående av 20 entusiastiske amatører med glimt i øyet og glød i hjertet. Vårt repertoar er fullspekket av kjente og ukjente poplåter. Fellestrekket er at alle har en egen, skreddersydd twist, som er vårt varemerke. Vi holder egne konserter, i tillegg til å ta oppdrag til bryllup, julebord og andre festligheter. Vi i CAVA elsker musikk, digger å opptre og har det gøy sammen!

Hva blir din rolle i CAVA

 • Du bidrar til koristenes utvikling som sangere og er ansvarlig for korets presentasjon og uttrykk musikalsk.
 • Du er med oss i prosessen med å identifisere og nå vårt musikalske ambisjonsnivå som kor.
 • Du leder våre øvelser som varer 2,5 time én gang i uka (opphold i skoleferie og på offentlige høytidsdager) og er med på helgeseminar to helger i året.
 • Du dirigerer koret på 1-2 konserter i løpet av året.
 • Utover arbeid med koret bruker du noe tid forberedelser og på dialog med styret som du utformer semesterplan for koret med.
 • Vi er et sosialt kor og du er velkommen til å ta del i det sosiale etter eget ønske:)

Hvem er du:

 • Du har erfaring fra a cappella-kor og/eller rytmiske vokalgrupper.
 • Du er tydelig og klar i din dirigering.
 • Du er positiv, løsningsorientert og kvikk, så vel som strukturert og tålmodig.
 • Du er komfortabel med å bruke lydfiler til øving. Vi bestiller både noter og lydfiler til våre arrangement siden ikke alle kan noter.  
  Vi  baserer vår innøving hovedsakelig på lydfiler med noter til støtte.
 • Du har kunnskap om stemme og stemmebruk. Koristene har ulik erfaring med og kunnskap om stemmebruk. Vi jobber stadig med å bli bedre sangere, og det vil vi at du skal hjelpe oss med.
 • Da vi gjennomfører de fleste oppdrag uten dirigent trenger vi å være selvstendige både tonalt og rytmisk. Derfor ønsker vi at du har kunnskap om hvordan vi kan forbedre vår felles puls og individuelle rytmiske sans.
 • Det er en fordel om du kan arrangere låter, men ikke et krav.
 • Du deler vårt ønske om et langsiktig perspektiv for samarbeidet

Hva kan du forvente av oss:

 • Selvstendighet og god egeninnsats - Koristene skal lære seg sanger ved hjemmearbeid og individuelle stemmegruppe-øvelser. Når vi kommer til øving har vi fokus på det musikalske i fellesskap.
 • Mye lyd og engasjement.
 • Et ansvarlig styre som står for generell drift av koret.
 • Ryddige vilkår og konkurransedyktig lønn

Når:

 • Vi øver hver mandag mellom kl 18:00 og 20:30 i Oslo. Men, for den rette dirigenten kan vi se på endring av dag og/eller tid.
 • Fordel om du er ledig for å innlede samarbeid allerede fra juni, for å sikre overlapp med nåværende dirigent hvis kontrakt utløper i august.

Søknadsfrist 1. juni

Søknad med CV og kort beskrivelse av din motivasjon for å bli dirigent for kor CAVA sendes til korcava@gmail.com 
Vi vil gjennomføre intervju og prøvedirigering med aktuelle kandidater i Juni.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss på korcava@gmail.com, eller per telefon: 98471455

For mer informasjon om koret, sjekk oss gjerne ut på facebook og instagram: @korcava
Eller les mer på  vår nettside: www.korcava.no

Publisert 15.05.2023

Kultursjov søker dirigent

Kultursjov søker dirigent – oppstart høsten 2023

Vi er i gang med å etablere et damekor som skal synge musikk fra nordiske komponister.Sjangeren vil være pop, vise, litt jazz hvis vi får det til, noe folk og urnordisk.Vi tenker langsiktig, og gleder oss til å bli kjent med mye fin musikk fra de åtte nordiske landene.For å komme i gang på en enkel måte, starter vi med å legge hovedvekt på pop- og viser fra kjente nordiske artister. Vi er veldig åpne for innspill fra musikalsk leder. Repertoarutvalg gjøres i samarbeid med musikk komité.
Vi søker en dirigent som kan få et nytt kor til å synge godt sammen. Alder på sangerne er fra 35 – 65 år.Alle sangerne tar stemmeprøve. Vi ønsker et musikalsk nivå over middels.Ideelt er det hvis dirigenten har kunnskap, eller interesse for å bli bedre kjent med musikk fra de nordiske landene.

Tidsbruk før sommerenOppstart er i første uka i mars – semesteret varer til 10. juniØvelser er i hovedsak på Kolbotn, reisevei kan kompenseres.
Antall øvelser 2-3 ganger i måneden. Kan diskuteres.

Et 5 timers seminar på en helgedag, deltagelse på en sommerkonsert og muligens en dagstur med konsert.Fra høsten av legger vi opp øvelser og konserter sammen.
Folkeakademiet Kultursjov er en frivillig organisasjon som driver med enkel event-byrå virksomhet.Vi er opptatt av gode sceneproduksjoner, og inkluderer ofte dansere, alltid solister, musikere, kor og vokalgruppe på våre konserter.Dirigenten vil ha musikalsk ansvar for damekoret. Ikke nødvendigvis for alle konsertelementene. Men samarbeid er ønskelig og naturlig. Vi driver også en vokalgruppe, som i disse dager blir omgjort til et artistkor. Pluss en allsanggruppe som blir invitert med på konserter og turer.
Vi er et musikalsk Folkeakademi, slagordet til Folkeakademiet er: Kunnskap og kultur – vi er opptatt at dette ivaretas på våre sceneproduksjoner.
Lønn, søknad og sliktVi betaler lønn etter CREO satser, og bruker anbefalt kontrakt for selvstendig dirigenter.
Søknad med CV sendes til Anita Strømkvist. E-post: stromkvist@outlook.com -gjerne så raskt som mulig.

Mer informasjon her
Vi behandler søknader fortløpende, men ønsker selvfølgelig å finne den rette dirigenten for vårt nye kor. Har du spørsmål er du velkommen til å ringe Anita. Tlf.: 901 24 546

Publisert 12.01.2023