Forside / Dirigent / Ledige dirigentjobber / Oslo-Akershus

Oslo-Akershus

Oslo-Akershus

Kor i Oslo-Akershus som søker dirigent

Lørenkoret søker ny dirigent

Er du vår nye dirigent?

Vi i Lørenkoret trenger en ny dirigent snarest mulig. Vi er et ganske nytt kor som øver annenhver torsdag i Sinsen kirke. Vi ønsker et ganske variert repertoar, og vi tar gjerne en prat med deg om det!
Lønn etter avtale.

Håper å høre fra deg! 

Kontaktperson: Kjersti Langås Hvalen, mobil: 40479953. Mail: kh354@kirken.no

Publisert 02.02.2023

Rosenhof-koret søker dirigent

Vi er et godt etablert voksent acapellakor med ca. 30 sangere. Vi har repertoar fra alle kanter og sjangere. Repertoarlisten inneholder både vanskelig og lett, profant og kirkelig, fra Nystedts motetter til Trassvisa hennes Tora.

På konsertene våre får vi gode ord for klangbilde, renhet og fremføring. Vi vil gjerne utvikle oss videre musikalsk i passe tempo, selv om vi ikke har krav om hjemmeøving.

Koret har et godt sosialt miljø. Vi har seminarer, reiser på turer (Wales 2023), har julebord og sommerfest. 
Vi øver tirsdager kl. 18:30 til 21:00, på Møllergata skole.

Kontaktperson:
Grethe Findahl (leder), epost: Grethe.Findahl@hotmail.com, mobil: 480 12 593


Publisert 16.01.2023

Kultursjov søker dirigent

Kultursjov søker dirigent – oppstart høsten 2023

Vi er i gang med å etablere et damekor som skal synge musikk fra nordiske komponister.Sjangeren vil være pop, vise, litt jazz hvis vi får det til, noe folk og urnordisk.Vi tenker langsiktig, og gleder oss til å bli kjent med mye fin musikk fra de åtte nordiske landene.For å komme i gang på en enkel måte, starter vi med å legge hovedvekt på pop- og viser fra kjente nordiske artister. Vi er veldig åpne for innspill fra musikalsk leder. Repertoarutvalg gjøres i samarbeid med musikk komité.
Vi søker en dirigent som kan få et nytt kor til å synge godt sammen. Alder på sangerne er fra 35 – 65 år.Alle sangerne tar stemmeprøve. Vi ønsker et musikalsk nivå over middels.Ideelt er det hvis dirigenten har kunnskap, eller interesse for å bli bedre kjent med musikk fra de nordiske landene.

Tidsbruk før sommerenOppstart er i første uka i mars – semesteret varer til 10. juniØvelser er i hovedsak på Kolbotn, reisevei kan kompenseres.
Antall øvelser 2-3 ganger i måneden. Kan diskuteres.

Et 5 timers seminar på en helgedag, deltagelse på en sommerkonsert og muligens en dagstur med konsert.Fra høsten av legger vi opp øvelser og konserter sammen.
Folkeakademiet Kultursjov er en frivillig organisasjon som driver med enkel event-byrå virksomhet.Vi er opptatt av gode sceneproduksjoner, og inkluderer ofte dansere, alltid solister, musikere, kor og vokalgruppe på våre konserter.Dirigenten vil ha musikalsk ansvar for damekoret. Ikke nødvendigvis for alle konsertelementene. Men samarbeid er ønskelig og naturlig. Vi driver også en vokalgruppe, som i disse dager blir omgjort til et artistkor. Pluss en allsanggruppe som blir invitert med på konserter og turer.
Vi er et musikalsk Folkeakademi, slagordet til Folkeakademiet er: Kunnskap og kultur – vi er opptatt at dette ivaretas på våre sceneproduksjoner.
Lønn, søknad og sliktVi betaler lønn etter CREO satser, og bruker anbefalt kontrakt for selvstendig dirigenter.
Søknad med CV sendes til Anita Strømkvist. E-post: stromkvist@outlook.com -gjerne så raskt som mulig.

Mer informasjon her
Vi behandler søknader fortløpende, men ønsker selvfølgelig å finne den rette dirigenten for vårt nye kor. Har du spørsmål er du velkommen til å ringe Anita. Tlf.: 901 24 546

Publisert 12.01.2023

Coro Angelico søker ny dirigent

Coro Angelico er et kor for damer mellom 18 og 65 som ønsker å skape vakker musikk. Koret teller rundt 20 medlemmer som liker å jobbe med sangteknikk, klang og presisjon. Vi har et variert repertoar med mest folketoner, klassisk musikk og sakrale verk fra ulike tidsperioder og deler av verden. Men vi har også innslag av viser, pop og jazz.

Vi øver fra 19:00– 21:30 hver mandag på Klokkarstua i Asker kommune.

De fleste av korets medlemmer bor sør i Asker, men vi tar gjerne imot korsangere fra hele kommunen og nabokommunene. Vi har vanligvis to - tre konserter i året, en om våren og ofte julekonsert.

Du kan finne ut mer om oss på:
https://www.facebook.com/pages/Coro-Angelico/306726436129087 eller
https://coroangelico.wordpress.com

Vår fantastiske og ambisiøse dirigent, Sophia Blum, har ledet koret med engasjement og pågangsmot, og tryllet fram det beste i oss siden begynnelsen i 2002. Nå skal hun flytte tilbake til Sverige og vi leter etter den som kan lede oss videre på nye musikalske eventyr.

Vi er medlem av Norges Korforbund

Hvem er DU?
Vi ønsker at vår nye dirigent skal bygge videre på våre styrker og samtidig inspirere oss til å utvikle oss videre. Våre forventninger til deg:

 • Du er en godt kvalifisert og tydelig musikalsk leder
 • Du er en viktig bidragsyter til valg av repertoar.
 • Du behersker og liker musikk fra ulike sjangere
 • Du er tålmodig og ønsker å bidra til vårt gode sosiale miljø
 • Du gir oss konstruktive tilbakemeldinger
 • Du kan spille piano og lage lydfiler til hjemmeøving når vi trenger det
 • Du er strukturert og godt forberedt
 • Du har evne til å motivere og skape engasjement
 • Du har glimt i øyet og godt humør

Søkere vil bli bedt om å oppgi referanser. Det vil bli avholdt prøvedirigeringer. Vi ønsker oss ny dirigent fra 1.mars 2023. Lønn etter avtale.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med vår sekretær Anne Kristin Holen for mer informasjon. Vi gjennomfører intervjuer og prøvedirigering forløpende.

Kontaktinformasjon: e-post: Coroangelico@gmail.com eller telefon 481 40 061 (Anne Kristin Holen)

Publisert 11.01.2023

Harestukoret søker ny dirigent

Harestukoret er et blandet kor i Lunner kommune. Koret er 43 år gammelt og har gjennom mange år skapt glede for sangerne og publikum med mangfoldig korsang. Vi er åpent for alle som ønsker være med, og har fokus på samhold, humor og glede. I dag er vi ca 26 sangere i alderen 30-75 år, 10 alter, 8 sopraner, 3 tenorer og 5 basser.

Repertoaret vårt er variert, både i vanskelighetsgrad og i sjanger - vi synger mye a cappella men også med piano eller band. Vi synger alt fra klassisk julemusikk til viser og populærmusikk. I februar skal vi synge rock sammen med lokal artist på John Dee i Oslo. Tidligere har vi også hatt gospel og musikal på repertoaret.
Mange av koristene leser noter, men ikke alle, og vi bruker digitale stemmefiler som innøvingsverktøy i tillegg til korøvelsene, noe vi ønsker at vår nye dirigent skal kunne lage til oss.

Med jevne mellomrom holder vi konserter i nærmiljøet og samarbeider innimellom med lokale musikere på konsertene våre.

Vi har våre øvelser i Harestua aktivitetshus/ kapell onsdager kl 18:30-21:00. I tillegg har vi et par ganger i året øvingsseminar i helgene.

Arbeidsoppgaver inkluderer:
- Være kunstnerisk leder
- Forberede og gjennomføre sangøvelser
- Samarbeide med styret
- Lede koret på arrangementer og konserter
- Lage gode digitale øvingsfiler og legge de ut til koret

Vi ønsker oss en dirigent som har følgende kvalifikasjoner:
- Musikkfaglig utdanning, dirigenterfaring eller tilsvarende erfaring
- Sangtekniske kunnskaper
- Kan bruke noe instrumentstøtte til sangøvelser, vi har tilgang til piano
- Digital kompetanse

Personlige egenskaper:
- Ha gode samarbeidsevner og være omgjengelig
- Være selvstendig, strukturert og løsningsorientert
- Ha masse godt humør, være tålmodig og like å jobbe med alle typer mennesker

Koret er medlem av Norges Korforbund. Det lages avtale og honorering etter Creos retningslinjer.

Søknadsfrist: så raskt som mulig Søknad med CV og referanser sendes til: vibeke.buraas.dyrnes@gran.kommune.no

Kontaktpersoner: Leder Vibeke Buraas Dyrnes mobil: 93447376, epost: vibeke.buraas.dyrnes@gran.kommune.no Dirigent Ellen Margrethe Sæthereng mobil: 911 31 165, epost: ellen.sethereng@hebb.no

Publisert: 09.01.2023

Sangkoret Tonleik i Asker søker ny dirigent fra 1. mars 2023!

Har DU lyst til å bli vår nye dirigent?

Hvem er VI?
Vi i Sangkoret Tonleik i Asker er veldig glade i sang og musikk og er en sammensveiset gjeng som er veldig glade i å synge sammen. Vi er kjent for vårt hyggelige og inkluderende sangkormiljø som har vokst frem gjennom mange år med felles korsang hvor vi har sunget, lært og øvet. Vi har skapt flotte konserter og sunget for mennesker på mange spennende og forskjellige steder i inn- og utland!

Sangkoret Tonleik er Askers eldste blandete kor for damer og herrer i alle aldersgrupper. Koret ble stiftet i 1951 og fyller 72 år i januar. Vi er ca 30 sangere fra 60 til 80 år. Vi er i dag syv alter, fem basser, åtte tenorer og ni sopraner og vi ønsker oss stadig flere korsangere! Vi er et kor i god vekst og har fått ca 10 nye kormedlemmer det siste året.

Vi har et variert og stort repertoar. Det omfatter viser, popmusikk, folketoner, klassiske verk, salmer, korverk, julesanger og utdrag fra musikaler og operetter -ja det meste! Vi er også åpne for nye musikalske utfordringer.
Vi øver i Musikkrommet på Solvang skole i Asker hver torsdag fra 18:30 – 21:00 med unntak av skoleferiene. Vi har veldig godt oppmøte på øvelsene og øver også mye hjemme privat alene og i grupper. Vi er ganske aktive! Vi har sommerkonsert og julekonsert hvert år, seminar hver vår og høst, samarbeider med andre kor og har sangoppdrag på store dager som Frigjøringsdagen 8.mai og Grunnlovsdagen 17.mai.

Vår Facebookside finner du her: Tonleik Facebook
Vi er medlem av Norges Korforbund

Hvem er DU?
Vi ønsker oss en dirigent med sang- og musikkfaglig kompetanse på høyt nivå -og erfaring med stemmeopplæring, musikalsk opplæring, musikalsk organisering og ledelse og stor interesse for videreutvikling av sangkoret.
Du må være strukturert, interessert i koret og kunne samarbeide godt med koret og korets styre, musikere, solister, andre dirigenter og samarbeidende kor. I Asker kommune har vi et rikt sang- og musikkliv med mye samarbeid med mange forskjellige aktører. For oss betyr inspirasjon, entusiasme, humor og fantasi mye sammen med din evne til å respektere oss akkurat som vi er. Vi ønsker kritikk utformet på en positiv måte for det er vi vant til.

Søkere vil bli bedt om å oppgi referanser. Det vil bli avholdt prøvedirigeringer. Vi ønsker oss ny dirigent fra 1.mars 2023. Lønn etter avtale.

Send oss en søknad med en kortutgave av CV til: Sangkoret Tonleik v/Anita Graff Lonnevig aglonnevig@gmail.com innen 27. januar 2023. Dersom du har spørsmål kontakt leder Anita Graff Lonnevig 97 07 14 62 eller send epost til: aglonnevig@gmail.com

Vi gleder oss til å høre fra DEG!

Publisert 27.12.2022

Gospelfabrikken søker en engasjert dirigent

Har du lyst til å være dirigent for et gospelkor med høyt musikalsk nivå?
Gospelfabrikken søker en engasjert dirigent som vil være med å utvikle oss musikalsk.

Vi er et etablert kor med 19 sangere. Koret ble etablert i 2011 og repertoar er hovedsakelig contemporary gospel. Vi synger med både fullt band, akustisk og a cappella. Vi har bidratt på alt fra THE VOICE, TV 2-seriene Dag og Lip Sync Battle, juleturné med Trine Rein, til drøssevis av bryllup, jubileer og turneer i London.
Vi pleier å øve annenhver torsdag i Vestre Frikirke, men er fleksible. I løpet av hvert semester holder koret minst en konsert, og opptrer gjerne på ulike sangoppdrag ved siden av. I tillegg arrangeres en seminardag/øvelseshelg med for eksempel fokus på vokalteknikk og musikkformidling, samt innøving av nytt materiale. Hvert semester deltar også koret på en eller flere gudstjenester i tilknytning til vårt øvingslokale Vestre Frikirke.

Du kan lese mer eller høre oss på http://www.gospelfabrikken.no/ eller https://www.facebook.com/Gospelfabrikken

Vi ønsker gjerne deg som:
• Har bakgrunn i og forståelse for gospelsjangeren
• Har evne til å motivere og skape engasjement
• Har relevant musikkfaglig utdanning med fokus på sangteknikk
• Kan spille piano og har erfaring med arrangering for kor
• Har et musikalsk nettverk for mulige spillejobber
• Har mulighet til å bidra med daglig drift av koret sammen med korets styre

Hva kan Gospelfabrikken tilby deg som dirigent?
• Et kor med høy musikalsk kvalitet og gospelglede
• Et godt sosialt miljø
• Engasjerte korister
• Et samsunget kor med fokus på tekst, klang, dynamikk og formidling
• En stabil koristgruppe
• Dyktige solister

Er du interessert i å løfte Gospelfabrikken videre, hører vi med glede fra deg. Vi vil gjennomføre intervju og prøvedirigering med aktuelle kandidater. Stillingen honoreres etter avtale, basert på kvalifikasjoner og erfaring. For spørsmål og mer informasjon ta kontakt med styret på styret@gospelfabrikken.no

Søknad med CV kan sendes til samme epostadresse innen 15. januar 2023.

 

Publisert 31.10.2022

Oslo Veterankor

Har du lyst til å gjøre oss til landets beste veterankor?

Vår dirigent siden 2013, Ida Baalsrud, går av med pensjon.
Vi søker derfor en dirigent med tålmodighet og humoristisk sans som kan lede, inspirere og jobbe langsiktig med erfarne godt voksne korister med ambisjoner. Vi ønsker samtidig effektive øvelser.

Oslo Veterankor har for tiden 22 sangere med lang korerfaring – derav navnet vårt. 

Korets repertoar har stor sjangerbredde og spenner fra kirkemusikk til drikkeviser, både a cappella og med instrumentalakkompagnement.

Vi søker en dirigent som har ambisjoner på våre vegne og som:

 • har relevant musikkfaglig utdanning med vekt på direksjon og stemmebruk
 • har klaverkompetanse, og god oversikt over aktuelt repertoar
 • har bred kontaktflate mot mulige musikalske samarbeidspartnere


Du må kjenne ditt materiale og finne relevant repertoar i samarbeid med korets styre.
Synes du dette er interessant, hører vi med glede fra deg.

Du kan lese mer på korets hjemmeside: www.osloveterankor.no  eller på Facebook: www.facebook.com/OsloVeterankor/

Vi øver hver tirsdag fra 17:45 til 19:45 på Edvard Munch videregående skole i Oslo.
Vi holder to heldagsseminar i året, arrangerer årlig to konserter og gjerne noen mindre opptredener i tillegg. Annet hvert år prøver vi å få til en korreise.

Koret er medlem av Norges Korforbund.
Stillingen honoreres etter Creos retningslinjer.

Vi tar sikte på å ha en ny dirigent på plass i mars 2023.
For spørsmål og mer informasjon ta kontakt med styreleder Tom Ekeli på e-post: tomekeli@online.no eller telefon 474 00 181.

Søknad med CV sendes styreleder innen 26. september.

 

Publisert 29.08.2022

Asker Bel Canto søker ny dirigent fra januar 2023

Asker Bel Canto er et etablert og veldrevet damekor bestående av 20 erfarne sangere med bred musikalsk interesse. Vi har et variert repertoar, liker å utfordre oss selv og legger stor vekt på formidling og musikalsk innlevelse.
Koret øver på onsdager fra 18:00-20:30 i Asker sentrum og har halvårlige helgeseminarer.

Vår dirigent Ida Baalsrud som startet koret i 2009, går av med pensjon ved utgangen av 2022.
Siden oppstarten har koret opptrådt jevnlig for et trofast hjemmepublikum i Asker i tillegg til å delta på konkurranser,
både i NM for kor (2017 og 2021) og på Sligo International Choral Festival i Irland, hvor vi vant pris for “best overall choir” i 2015.

Vi ønsker at vår nye dirigent skal bygge videre på våre styrker og samtidig inspirere oss til å utvikle oss videre. Våre forventninger til deg:

 • Du er en godt kvalifisert og tydelig musikalsk leder med bred sjangerkompetanse
 • Du er tålmodig, motiverer oss som sangere og ønsker å bidra til vårt gode sosiale miljø
 • Du kan spille piano og lager lydfiler til hjemmeøving

Mer informasjon om Asker Bel Canto finner du på Facebook-siden vår.

Høres dette interessant ut? Søknadsfrist er 15.09.2022, men ta gjerne kontakt med vår styreleder allerede nå for mer informasjon.
Søknad med CV sendes styreleder. Vi gjennomfører intervjuer og prøve dirigering i oktober/november.

Kirsten Faugstad (styreleder), tlf.: 996 49 143 / kirstenfaugstad@gmail.com

 

Publisert 25.08.2022

 

Rælingen Sanglag søker ny dirigent!

- en spennende jobb i et vennlig, inkluderende, kvalitetsbevisst og erfarent miljø 🎶

Vi er et damekor med hovedbase i Rælingen som for tiden har 16 medlemmer mellom 45-70 år.  Vi søker utviklingsmuligheter for koret: vi planlegger et rekrutteringsseminar til høsten; vi ønsker fortsatt fokus på sangteknikk, ensemblefølelse og dynamikk, og vi ønsker å utvikle vår forholdsvis nye identitet som damekor gjennom spennende repertoar. Repertoaret vårt i dag er variert både i vanskelighetsgrad og i sjanger - vi synger alt fra klassisk og sakralt til viser og populærmusikk, og synger gjerne a cappella uten flytevest 😉. Mange av koristene leser noter, men ikke alle, og vi bruker digitale stemmefiler som innøvingsverktøy i tillegg til korøvelsene, noe vi ønsker at vår nye dirigent skal kunne lage til oss.

Med jevne mellomrom holder vi konserter med fokus på sangglede, samklang og harmonier og samarbeider innimellom med lokale musikere på konsertene våre.

Vi har våre øvelser på Heimen grendehus i Rælingen, mandager kl. 19:00 -21:30.

Sjekk gjerne ut våre sider på sanglaget.no og FB for å bli bedre kjent med oss.

Da vår dirigent Serafima A. Borkova ønsker å fokusere på egen undervisningsvirksomhet, søker vi en ny dirigent fra august 2022 til koret vårt.
Dirigenten får skriftlig kontrakt, og vi bruker 3 måneders gjensidig oppsigelsestid. Lønn etter avtale.

Vi arrangerer prøvedirigering for aktuelle kandidater 29. august kl. 18:00-20:00, eller etter avtale.

Arbeidsoppgaver inkluderer:

 • Være kunstnerisk leder
 • Forberede og gjennomføre sangøvelser
 • Samarbeide med styret og musikkutvalg
 • Lede koret på arrangementer og konserter


Vi ønsker oss en dirigent som har følgende kvalifikasjoner:

 • Musikkfaglig utdanning eller tilsvarende erfaring
 • Sangtekniske kunnskaper
 • Kan bruke instrumentstøtte til sangøvelser, vi har tilgang til piano
 • Digital kompetanse

Personlige egenskaper:

 • Ha gode samarbeidsevner og være omgjengelig
 • Være selvstendig og strukturert
 • Være fleksibel og løsningsorientert

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søknadsfrist: så raskt som mulig

Søknad med CV og referanser sendes til: post@sanglaget.no

Kontaktpersoner: Leder Siv Hansen mobil: 95 45 59 21, e-post: siv0158@gmail.com

Dirigent Serafima A. Borkova  mobil: 95 01 50 77, epost: serafima.a.borkova@gmail.com

 

Publisert 24.08.2022