Forside / Dirigent / Ledige dirigentjobber / Østfold

Østfold

Kor i Østfold som søker dirigent​​

Trosvik Blandakor søker dirigent

Hvem er vi?

Trosvik Blandede Kor har et godt miljø, musikalske ambisjoner og glimt i øyet. Vi er 50 kvinner og menn som øver en gang i uken, tirsdager på roklubben i Fredrikstad. Vi stiller ikke krav til at medlemmene våre skal kunne noter, så innøving er i stor grad basert på fellesøvinger og hjemmeøving ved hjelp av stemmefiler. Seminarer ved behov.

Koret vårt er veldrevet og har god økonomi, noe som gir oss et godt handlingsrom. Vi arrangerer en til to konserter i året, i tillegg til at vi også opptrer lokalt.

Repertoaret er allsidig og koret liker å bli utfordret. Av større prosjekter har vi blant annet arrangert egne konserter med tema «Beatles» og «Teigen». Og vi var basekor og teknisk arrangør av «Musicals in Consert» i 2017. Hvert år avsluttes kor året med vår tradisjonelle julekonsert i Glemmen Kirke.

Vi har ambisjoner om å gjennomføre tilsvarende større prosjekter fremover. Hvert år drar vi på tur. Dette er fantastisk morsomt og viktig sosialt og musikalsk.

Hvem er du?

Som dirigent er du kunstnerisk og musikalsk ansvarlig og samarbeider med korets styre og musikkutvalg for å videreutvikle koret.

Vi søker en glad og engasjert dirigent som kan hjelpe oss videre på følgende områder:

• Tar vare på og utvikler korets potensiale i tråd med korets ambisjoner.
  • Gjennomfører øvelser og konserter på en entusiastisk måte.
  • Finner egnet musikk og arrangement. Utvikler bredde og dybde i korets repertoar.
  • Videreutvikler stemmer og øver stemme teknikk og korklang.
  • Stiller krav til oss musikalsk og ser den enkelte korsanger.
  • Deltar i samarbeidsprosjekter og bidrar til at vi finner riktige samarbeidspartnere for konserter.

Du har musikkutdannelse og kan lede et større kor.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søknad sendes til: ankahakkebo@gmail.com

Søknadsfrist: 01/08-2021

Har du spørsmål ta gjerne kontakt for en prat:

Leder: Ann Kathrin Hakkebo, telefon: 95984844

Nestleder: Eva Søstrand, telefon:91777659

KorAll søker dirigent

KorAll er et damekor med base i Larkollen, etablert i 2010. Våre ambisjoner er at vi skal være et seriøst, lekent og stilig damekor med et variert repertoar som gir publikum og koret en god sangopplevelse. Vårt repertoar spenner fra tradisjonell korsang til pop og rock. Koret ønsker å skape interesse for god korsang, utvikle oss musikalsk og kose oss i et godt sosialt miljø.

Vi har egne konserter til jul og sommer og er med på korfestivaler og andre tilstelninger når det passer.

Vi søker en dirigent som har:

• godt humør
  • god samarbeidsvilje
  • kunnskap og interesse for rytme og blend

Ta kontakt med Bente Eidem, leder: Telefon; 456 11 333, e-post; benters@live.no

Hanne Bratli, styremedlem: Telefon; 926 31 979, e-post; hannebratli@hotmail.com