kor-ækt

Kor-Ækt ble stiftet i 2001. Jonny Karlsen er leder i styret og Elin Liberg er dirigent. Vi øver hver onsdag 19.00-21.30 på skolens musikkrom. Vi har et variert utvalg av sanger vi synger. Akkurat nå øver vi til arrangement med hav og sjø som tema, og har således sanger som dreier seg om det temaet. Vi synger mest på norsk, svensk og engelsk, men det kan også lure seg inn sanger med annet språk fra tid til annen. Vi synger Vømmølsanger og salmer, og alt mellom der.
Kor-Ækt er et blandakor, og vi ønsker oss forsterkninger både på Sopran, Bass, Alt og Tenor. Er du usikker på hvor du passer inn, vil vår dirigent være behjelpelig med å finne riktig plass, eller det er bare å prøve seg frem.
Når vi opptrer, har vi ofte samspill med andre. Unge solister fra kulturskolen, pianister eller lokale spillemenn, som kan spille opp til dans utover kvelden. Eller vi har andre kor på besøk.
Vi er stort sett mellom 25 og 30 stk på øvelse, men det er alltid plass til flere. Velkommen på øving!

Ta kontakt med;
Dirigent Elin Liberg 45633928, thekordama@gmail.com.
eller finn koret på Facebook og skriv en melding til oss. Om du kjenner noe i koret er det bare å bli med på øvelse, eller du kan rett og slett bare møte opp på musikkrommet på Frosta skole kl 19.00 en onsdag.

VELKOMMEN!


Sjanger: Blandet

Leder: Jonny Karlsen
Medlemmer: 31
Dirigent: Elin Liberg
Kortype: Blandakor