markakoret

Markakoret er et blandet kor som har sitt utspring i Maridalen, men den geografiske horisonten er gradvis blitt utvidet opp gjennom korets mer enn 30 år, og i dag favner det Nordre Aker bydel i Oslo og mer til. Koret øver på Tåsen skole onsdagskvelder, fra kl. 18.45 til 21.15.

Markakorets dirigent er Thea Kjeve Fjeldstad. Repertoaret spenner vidt: Fra klassisk og madrigaler via jazz til jul. Opp gjennom årene har koret vektlagt å dra på tur en gang i året, og mange av disse turene har gått til Landsfestivalen for kor, bl.a. i Harstad og Trondheim, Skagen har hatt besøk av oss, og vi har vært på korfestival i Brønnøysund. Og sannsynligvis er Markakoret det eneste koret som noen gang har bidratt med kulokk fra Nord-Østerdalen i en kirke i Paris…

Vil du synge i Markakoret er du velkommen til et fellesskap som spenner mye videre enn det musikalske. Og er du på konsert med oss, tror vi også du vil merke den store gleden vi har over å synge i et kor med gode venner og dyktig dirigent!

Høres dette fristende ut? Ta kontakt med leder Anne Lindalen på anne.lindalen@nittedal.kommune.no eller mobil 91772610. Gjennom en kort opptaksprøve vil dirigenten teste både stemmen og musikaliteten din.

Sjanger: Blandet

Leder: Anne Lindalen
Medlemmer: 25
Dirigent: Thea Kjeve Fjeldstad
Kortype: Blandakor