paradur

Paradur damekor ble dannet høsten 2008, og består for tiden av henimot 30 sangglade medlemmer i alderen 30-60+. Vi synger for å utvikle det sanglige og å arbeide mot konserter og sangoppdrag; helst i lettere sjangre som pop, jazz og folkeviser, med innslag av det sakrale, særlig når det nærmer seg jul. Vi står som arrangører av konserter i nærmiljøet, som for eksempel konserter under Kulturfestivalen i Fana kulturhus, Reksten-samlingene, lokale kirker og sykehjem.

Vi møter til øvelse hver tirsdag fra 19:30-21:30 i Fana Kulturhus på Nesttun, og har det trivelig sammen på øvelser og egne sosiale samlinger.
Vi har tre vellykkede korturer bak oss. Vi dro til York i mai 2013, Warszawa mai 2016 og Venezia mai 2018. Slike turer styrker koret, både sangteknisk og sosialt. I juni 2020 drar vi på korfestival til Latvia.

Siden våren 2014 har vi vært så heldige å ha Jan Røshol som dirigent, og han leder koret vårt med stor entusiasme og faglig dyktighet.
Vi har plass for nye medlemmer på alle stemmer og har inntak ved semesterstart.
Kom på en av våre konserter, eller ta kontakt med styreleder eller dirigent.

Sjanger: Blandet

Leder: Ellinor Greve