gropus

Sangkoret Gropus er et blandakor fra Grorud. Vi ble opprettet i 1982, og består i dag av ca 40 sangere i alderen pluss/minus 30 til pluss/minus 60.

Koret har et variert repertoar, fra folketoner og viser til Grieg og Händel. Medlemmene i koret er glad i å synge, og vi arbeider også en del med sangteknikk i samarbeid med vår dirigent. Notekunnskap er selvfølgelig en fordel men langt fra alle i koret leser noter. Ved spesielt krevende stykker satser vi på innspilling av stemmer som vi legger ut på web-siden. Koret bidrar som regel i nærområdet på Grorud, og arrangerer egne konserter, deltar på arrangementer og kortreff i nærområdet, og ønsker å være et positivt innslag som brukes av lokalmiljøet. I tillegg har vi sosiale sammenkomster med jevne mellomrom, og reiser på tur ca en gang i året.

Koret har dessverre midlertidig inntakstopp for damer, men for herre-stemmer(tenor, bass) så er det bare å ta kontakt for å være med på en øvelse og se hvordan vi har det.

Leder og kontaktperson: Anne Mikkelsen, Tel. 92023387, e-post: post@gropus.no

Sjanger: Blandet