torshovkoret

Hei! Vi er Torshovkoret: 40 sangglade mennesker i alderen 20-60 år. Vi er et blandet kor med et variert repertoar og stor sangglede. Vi øver i Torshov Kirke torsdager fra kl. 19.00 til 21.30.

Torshovkoret ble dannet i 1986 og har mange medlemmer med lang fartstid. Dette er et kor du kan starte i selv om du ikke har mye erfaring fra tidligere – og utvikle deg så lenge du vil. Sjangermessig har vi noe for enhver smak. Som oftest synger vi klassiske verk på høstsemesteret, mens vårsemesteret er mer variert fra år til år, med alt fra nordiske viser til jazz. Koret har et levende sosialt miljø. Et glass på Grisen hører til etter øving, og vi har jevnlig seminarer og korturer.

Hvert år har vi både vår- og julekonserter. Følg med på vår arrangementskalender på torshovkoret.no for å få med deg hvor du kan høre oss. Lik oss gjerne også på Facebook for å holde deg oppdatert på siste nytt.

Koret er nå i en fase der vi ønsker oss flere medlemmer, spesielt mannlige. Er du interessert, send oss en mail (gjerne i dag) til styret@torshovkoret.no, så tar vi videre kontakt med deg.

Sjanger: Klassisk

Leder: Solvei Grimen Fosse
Medlemmer: 36
Dirigent: Marius Skjølaas
Kortype: Blandakor