Forside / Om oss / Våre distriktsledd / Sør- og Østlandet / NK Oslo-Akershus

NK Oslo-Akershus

Norges Korforbund Oslo-Akershus er det største av Norges Korforbunds 23 distriktsledd. På landsbasis teller organisasjonen over 30 000 medlemmer, med ca. 1000 kor over hele landet. I Oslo og Akershus nærmer vi oss 6000 medlemmer, med våre rundt 200 medlemskor og vokalensembler.

Vårt overordnede mål er å gi korsangen mulighet for større utbredelse og høyere kvalitet. Vi skal lage gode tilbud til medlemskorene, yte relevant støtte og skape møteplasser der korsangere, dirigenter og tillitsvalgte får utvikle seg.

Våre aktiviteter vil annonseres på Korforbundets kalender og på vår Facebook-side.

Lik og del i sosiale medier. Du finner oss på Facebook og Instagram.

Tips oss

Vi deler gjerne våre medlemmers Facebook-eventer. Tips oss på e-post eller send oss en melding på Facebook-messenger

Kontakt oss

For å kontakt Norges Korforbund Oslo-Akershus, henvend deg til styret på: e-post: nkosloa@gmail.com