Forside / Utlysninger / Kor søker sangere / Oslo-Akershus

Kor søker sangere i Oslo-Akershus

Kor søker sangere i Oslo-Akershus

Brummlyd søker tenor!

Vi søker en dyktig tenor som er så sterk at han kan stå imot når damene stormer scenen etter at vi har opptrådt. Vi er musikalske, sosiale og uhøytidelige − vi liker å synge og vi liker å opptre.

Med bare to på hver stemme er vi et lite og transparent kor. Og vi synger alltid uten akkompagnement, så ingen kan gjemme seg − alle må dra lasset. Men det er jo det som er gøy! Du må like å høre helheten i musikken − og du må like å høre din egen stemme.

PS! Hvis du er en surpeis, kanskje du kan bli med som terapi?

Kontakt oss: 908 67 986, post@brummlyd.no

brummlyd.no https://www.facebook.com/Brummlyd/

Publisert 7. mars 2022

Kor Kanel søker nå tenorer og basser!

Er du mann og lurer på om korsang kan være noe for deg? Prøv da vel :) 
Kor Kanel er et humoristisk og sjarmerende blandakor for folk i 20- og 30- , 40-årene . Koret har øvelse hver onsdag mellom 19:00-21:00 på Blindern. Repertoar er variert med alt fra pop/rock til viser og klassiske korsvisker.
Gjennom året arrangeres det seminarer, kor fester og selvfølgelig konserter.
Gustaf Martinson er vår sprudlende og kreative dirigent. Hos oss er det lav terskel før å kaste seg med på en øvelse eller flere før å kjenne etter. 
Her finner du mer info om oss: 
Du finner oss også på Instagram. 
Kontakt oss da vel. Har du noen spørsmål, så ikke nøl med å stille de. 
Mail: korkanel@gmail.com 
Håper vi hører fra deg! 
Publisert 28. februar 2022

Sangkoret Freidig søker tenorer og basser!

Vi er et stort blandakor, som nå starter opp med øvelser og nytt repertoar etter koronapausen. Vi jobber med å lage en konsert der mannskoret og damekoret får hver sin avdeling i tillegg til at vi øver inn noe felles som fullt kor.

Er du en mann som lurer på om å synge i kor kan være noe for deg? Da har du anledning til å bli med i en liten testperiode frem til konsert i Ridehuset i juni. Du får øve i en ren mannskorgruppe hver 2 - 3 onsdag frem til konserten og du vil få lydfiler du kan lytte til underveis. Vil du la dette være et prosjekt frem til juni kan du la det være med det, men vi håper du vil oppleve mestring og trives så godt at du vil bli med oss videre :-).

Sangkoret Freidig ble stiftet på Oppsal i 1918 og har omtrent 70 aktive sangere i alle aldersgrupper. Vår dirigent Stein Skøyeneie er musikkpedagog, organist, kantor og dirigent i Sagene kirke. Han er et kreativt oppkomme som gir oss spennende utfordringer innen flere musikksjangre. Vi er et folkelig kor med sterke tradisjoner og stort samhold. Vi arrangerer flere konserter i året i tillegg til seminar, fester og turer. 

Sangkoret Freidig øver hver onsdag kl. 19:00 – 21:30 på Skullerud skole.

Se vår hjemmeside: http://www.sangkoret-freidig.com og ta gjerne kontakt med korets leder, Heidi Moreno på heidimoreno@icloud.com eller på 988 06 745 dersom du vil bli prøve deg i koret.

Vi har et mål om at alle skal trives hos oss!

 

Publisert 17. februar 2022

Kultursjov Konsertkor tar inn nye sangere

Vi er 9 unge kvinner i alderen 19 – 50 år.
Vi har et aktivt konsertprogram denne våren med konserter og gjesteopptredener på INGENSTEDS og UHØRT.
Vi ønsker flere sangere som liker å synge flerstemt, som har notekunnskap /kjennskap.
For å lære repertoar hos oss bruker vi lydfiler som vår dirigent Emilie Hellum Johansen synger inn.
Vi er et ganske nytt kor – velkommen til å bli med og bygge opp felleskap og sangglede hos KULTURSJOV.

Noe for deg? Bli med på åpen øvelse 10. februar

Meld deg på her: https://www.kultursjov.no/index.php/workshop/apen-ovelse-10-februar

Frist for påmelding 9. februar.

Eventuelt kontakt Anita på telefon 90 12 45 46 eller mail: post@kultursjov.no

 

Publisert: 3. februar 2022

Koret Diandre søker tenorer og basser!

I januar 2022 fikk koret Diandre ny dirigent Guro Gravem Johansen. Guro har lang erfaring med rytmisk vokalensemble både som lærer for studenter ved Norges Musikkhøgskole og rytmisk sang i kor. Hun har valgt oss fordi hun vil lede et kor med høyt aktivitetsnivå og variert og utfordrende repertoar i en amatørkor-kontekst.  Vi gleder oss til dette samarbeidet!


Koret Diandre øver hver torsdag klokken 18:30-21:00 på Møllergata skole. Vi teller nå 27 korister og søker fortrinnsvis manns-stemmer. For å synge med oss må du kunne sette av noe tid til egenøvelse mellom korøvelsene (vi har lydfiler på alle sanger) og ha tilstrekkelig notekunnskap for å kunne lese melodier. På konserter synger vi som regel uten noter.


Vår musikalske profil er variert innenfor rytmisk, jazz, pop og viser. Vi opptrer for det meste med fullt kor, men det er tidvis også muligheter for spennende utfordringer som å synge i mindre grupper og ha solopartier.

Diandre er et ambisiøst kor som jobber målrettet for å nå nye musikalske nivåer. Samtidig legges det stor vekt på hyggelig samvær og en uhøytidelig atmosfære. På øvingene har vi fokus på framdrift og det musikalske. Som regel ønsker flere å være litt sosiale etter øving og under normale forhold oppsøker vi et av korets stamsteder rundt Youngstorget.  Vi organiserer seminarer, hytteturer, sommerfest og julebord.

Ta gjerne kontakt med leder@diandre.no eller ring tlf. 48049119 dersom du har noen spørsmål om koret . Har du lyst til lese mer om oss eller prøvesynge?  Sjekk ut våre sider: www.diandre.no og https://www.facebook.com/KoretDiandre/

Publisert 2. februar 2022

Popkoret Swell søker nye sangere!

Lyst til å synge i et popkor?

Nå søker blandakoret Swell nye sangere i Oslo. Vi er et ungt kor med kvinner kvinner og menn i alderen 22-40 år.
Vi øver fast på torsdager 18:30-21:00 på Grünerløkka. Nå søker vi sangere til alle stemmegrupper; sopran, alt, tenor og bass.
Vil du å bli med?
Send oss en kort mail om deg selv og et lite klipp der du synger en trall ila søndag 16. januar 2022 kl. 23:59.

Opptaksprøver gjennomføres i siste halvdel av januar.
Søknad sendes: swell.kor@gmail.com og merkes "Søknad Swell" 
Sjekk oss ut i sosiale medier:
Instagram: https://www.instagram.com/swellkor/ 

Pavlova søker sangere!

Pavlova, bestående av rundt 20 unge damer ledet av dirigent Hanna Holm, er et kor som kombinerer et høyt musikalsk nivå med sosialt og moro. Vi synger både pop, visesang og folketoner, og har vanligvis to konserter i året. I tillegg synger vi gjerne i bryllup, seminarer og festmiddager når sjansen byr seg.
Vi øver på Paulus sykehjem på Grünerløkka på tirsdager fra kl. 19:00.

Vi har opptak av nye sangere tirsdag 1. februar og inviterer alle sopraner til å søke.

Send en kort søknadsteksten og et opptak av valgfri sang til post@pavlovaoslo.no innen 25. januar for å melde interesse for opptak.

Velkommen!

Vil DU synge med oss i Retro Singers?

Foto: Martin Phillip Fjellanger

Er du på utkikk etter et kor som:

- synger popmusikk fra ulike tiår?
- er en god blanding av alle aldre?
- består av både damer og menn?
- er et amatørkor, men samtidig ambisiøse?
- har en rasende dyktig dirigent?

Da er vi kanskje koret for deg!
Retro Singers er et popkor med rundt 40 medlemmer i alle aldre.
Vi øver hver mandag kl. 18:00-20:30, for tiden på Sofienberg Menighetshus på Grünerløkka.

Vi er på utkikk etter sangere i alle stemmegrupper. Send en epost så snart som mulig til retrosingers.styre@gmail.com med litt info om deg selv og sangerfaring + lydopptak av to ulike sanger.

Prøvesang bli i starten av januar.

Håper å høre fra deg!

 

 

Oslo Reiselivskor søker nye sangere!

Oslo Reiselivskor (ORK) er et à cappella-kor med rundt 20 medlemmer i alderen 40-75 år. Men vi vil gjerne bli flere!

Vi søker etter yngre voksne som er glade i sang og vil delta aktivt. Særlig er det behov for flere tenorer og alter.
Du behøver ikke ha jobb innen reiselivet for å bli med oss!

På repertoaret: Jazz og pop ispedd viser og klassisk – fine låter! Hos oss er det høyt under taket (og da snakker vi ikke om akustikk) og mye latter. Vi har reist og sunget i Danmark, Tyskland og Belgia, under en katolsk messe i Italia, med Tre Små Kinesere i Kina (hvor ellers?) og på 17. mai i USA. Innimellom er vi med på andre morsomme ting, som filminnspilling («Sykt lykkelig»). I juni 2019 gikk turen til Wien.

Men vi har også lokale konserter og korte turer! Bildet ovenfor er fra Roseslottet på Frognerseteren i september 2021.

Vi øver hver onsdag på Grünerløkka skole, Toftes gate 44, 17:30 – 19:15, og vår utmerkede dirigent heter Sølvi Elise Halvorsen.
Kontakt vår styreleder Jorunn Sveinang Hemma, tlf. 980 19 613 for å bli med på en øvelse hvis du har lyst til å bli med i koret!

Besøk oss på nettsiden www.osloreiselivskor.no eller på Facebook, så får du vite mer!

Vokalgruppen Amabile søker sangere!

Vokalgruppen Amabile søker sangere, og særlig 1. sopraner!

I Amabile har vi et godt miljø, og et variert repertoar som spenner fra folketoner og viser, via jazz til klassiske og moderne korverk. En gang i halvåret holder vi egne konserter, eventuelt i samarbeid med andre solister eller musikere, og i tillegg synger vi på betalte oppdrag. Etter en vellykket kor tur til Cambridge, UK, i 2019 håper vi å kunne reise på tur igjen snart.

Amabile består nå av 15 damer i 30- og 40-årene. Alle medlemmene har lang korerfaring; de fleste har sunget siden barne-/ungdomsårene. Vi etterstreber et høyt musikalsk nivå, og alle nye medlemmer må prøvesynge.  Vi synger hovedsakelig á cappella, men også med akkompagnement og solister.

Vår nye og dyktige dirigent Rudolf deBeer har en doktorgrad i ensembleledelse, og mastergrad i musikkvitenskap. Han har en bred korbakgrunn, både som dirigent og sanger, fra både Sør-Afrika og Norge.

Vi har øvelser annenhver uke på torsdager, på Blommenholm skole i Bærum kl. 19:30-22:00.

Du bør ha sunget i kor før, og må kunne noter. Vi søker nå spesielt etter 1. sopraner, men er interessert i kontakt med gode sangere i alle stemmegrupper.  Siden vi bare har øvelser annenhver uke, forventes det at alle øver hjemme i tillegg. Alle nye sangere må prøvesynge.

Høres dette interessant ut? Send oss en mail eller ring, så avtaler vi tid for prøvesang:

Leder: elianne.ostby@gmail.com , tlf. 908 92 608

Dirigent: rdbchorale@gmail.com , tlf. 950 13 440

Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/Amabile-280863522337452/        

 

Lommedalskoret søker tenorer og basser!

Lommedalen sangkor er et blandet kor, en glad gjeng med drøyt 60 sangere, i alderen 30 til 75.

Hver tirsdag kl. 19:00 – 21:45 har vi øvelse i aulaen på Lommedalen skole. Med vår dyktige og inspirerende dirigent Lidia Strand, står sang og riktig stemmebruk i fokus, men det er alltid plass til latter og humør.

Repertoaret inneholder litt av mangt: Prøysen, skillingsviser, ”svisker”, musikk fra operetter, klassisk musikk av bl.a. av Haydn, Mozart, Mendelssohn og Vivaldi, nyere klassisk musikk, julesanger, salmer, gospel – ja i det hele tatt noe for enhver smak og anledning.

Tross navnet har vi medlemmer fra hele Bærum, og vi ønsker oss flere sangervenner, særlig tenorer og basser.
Litt interessert? Les mer på hjemmesiden vår.

Facebook: http:/www.lommedalensangkor.no/

Hjemmeside:  lommedalensangkor.no

Varia vokalis søker sangere

Varia vocalis er et koselig lite damekor i vekst, og vi ønsker oss flere stemmer.

Vi øver på Lambertseter skole i kantina, til høyre rett innenfor hovedinngangen hver torsdag fra kl. 18:00-20:00 (minus første torsdag i måneden). Vi har et variert repertoar innen klassisk, folkemusikk, pop og selvfølgelig julesanger.

Dirigenten vår er dyktig og inspirerende. Hun er profesjonell sangpedagog, dirigent og operasanger. Med sprudlende entusiasme deler hun sine store kunnskaper med oss.
Vi kan derfor tilby både musikalsk utvikling og masse sangglede i et godt miljø.

Alle er velkomne!

Du finner oss på facebook https://www.facebook.com/variavocalis

og på Friskus: https://www.friskus.com/organisations/5db995c5-9cd2-4616-87e2-6b4bc67f9a74

 

Tenorer og basser søkes til prosjekt med Schubert-messe 18. og 20. mars 2022

Josefinekoret søker fortrinnsvis tenorer, men også basser, til 2 fremføringer av bl.a. Schuberts messe i G-dur, 18. og 20. mars 2022  i Fagerborg kirke.
Koret øver hver tirsdag på Fagerborg skole. Dirigent: Kirsten Wiingaard Grønn, pianist: Natasja Rybak. 
Henvendelse til dirigenten, mob.: 926 49 947 el. til styreleder Peder Chr. Kjerschow, mob.: 415 73 154

Vokalgruppen Uhørt søker sangere!

Har du godt humør og en stødig stemme?

Vokalgruppa Uhørt ønsker å ta inn både en kvinne og 1-2 herrer i aldersspennet 30-50, og åpner nå for prøvesang.
Merk: Siden vår eminente baryton har måttet slutte på grunn av jobb er vi dog nødt til å ta inn minst én herrestemme før vi åpner for prøvesang for kvinner.
Den observante sanger merker seg at vi ikke spesifiserer hvilke stemmegrupper vi søker. Vi er nemlig åpne for nye konstellasjoner i gruppen og forskjellige løsninger på stemmefordelingen, så enten du er tenor, baryton, bass eller vokalperkusjonist oppfordrer vi deg til å ta kontakt.
Arbeidsmetode og arrangementer velges, modifiseres eller skrives ut ifra hvordan vi ønsker å jobbe. Det viktigste for oss er deg og din stemme, og at du passer i gruppen!

Damekoret Fam Noar søker sangere, særlig 1. alter!

Foto: Line Schibstad Foto


Vil du være med i et ambisiøst, rytmisk damekor? Er du en over gjennomsnittlig god sanger? Er Ski sentrum i overkommelig avstand for deg?

Vi er et ambisiøst damekor som ble startet i 2017, og fra høsten 2021 er vi på utkikk etter flere gode sangere. Vi skal være 16-20 stykker, og har plass til alle stemmer men trenger særlig 1. alter. Alder: Over 18. Vi holder oss til den rytmiske sjangeren i dette koret, og har på repertoaret låter som Time After Time, All the Things You Are, My Baby Just Cares for Me og Never Enough. Dirigenten vår er Heidi Anita Brathagen.

Fam Noar har høye krav til oppmøte, både på øvelser og oppdrag. Dette er våre forventninger til sangerne våre:

  • Man møter alltid forberedt, så vi kan bruke øvelsene til å bli vant til å synge sammen og ikke terpe stemmer
  • Nye medlemmer må ha lang korerfaring, og bør også ha notekunnskap
  • Medlemmene i Fam Noar er trygge på seg selv, og er selvsikre både musikalsk og uttrykksmessig
  • Medlemmene kan bære sin egen stemme uten å lene seg på andre

På scenen kler vi oss i svart og bling, og antrekket skal vise hvem du er. Så det varierer fra fotsid penkjole til buksedress til funky blonde-bukser. Og alle har glitrende sølvsko. Alle skal få være den de er, i en stilig, sceneriktig utgave. Med bling. Mye bling.

Øvelsene holdes på Ski Ungdomsskole, som ligger i gangavstand fra Ski stasjon, mandager kl. 18:30 – 21:00. 
Semesteravgift: kr 1500,-.

Send en mail til post@famnoar.no dersom du er interessert i å prøvesynge hos oss.
I mellomtiden kan du lese mer om oss på vår Facebook-side: https://www.facebook.com/FamNoar

Koret NoName søker sangere!

Vi i NoName søker sangere til vårt kor i Nannestad.

Vi er i dag 11 sangere fordelt på 5 menn og 6 kvinner. Synger generelt 4 stemmer, men kan også dele opp i flere.
Queen, Hellbillies, Anne Grete Preus og Metallica er smakebit av sangutvalget.
Vi bruker ikke noter på forestillinger og har med band på litt større arrangement.
Vi hadde 10 års jubileum i fjor. Velkommen til oss!

Morten Simonsen
Korleder NoName
morten@nannestadlaget.no