Forside / Utlysninger / Kor søker sangere / Oslo-Akershus

Kor søker sangere i Oslo-Akershus

Kor søker sangere i Oslo-Akershus

Har du lyst til å synge med oss?

Tonus søker nye medlemmer til høsten! Vi har særlig behov for 1. sopraner og 2. alter, men folk i alle stemmegrupper er velkomne på prøvesang. Ta kontakt med oss på tonuskor@gmail.com for å melde din interesse.

Vi er et kor for sangglade unge kvinner. Vi har et variert repertoar med alt fra norske folketoner, julesanger, pop og jazz. Vi øver mandager kl. 18:00–20:30 på Brynseng skole, og vi tar sikte på å arrangere én stor konsert i halvåret.

Neste prøvesang blir mandag 23. august. Prøvesangen blir før eller etter øvelsen, og du får selvfølgelig være med på øvelsen også for å se om du liker det. Hvis datoen ikke passer må du gjerne ta kontakt med oss, så skal vi finne ut av det.

Velkommen!

Con Spirito søker sangere

Ønsker du å synge i et av Oslos flotteste kammerkor? Vi er 25 sangere i 20 - 60 årsalderen som utgjør koret Con Spirito, og vi ser nå etter flere fine stemmer som vil synge et variert klassisk repertoar sammen med oss på onsdager - spesielt hvis du er tenor. Vi har også ledige plasser til basser og alter.

Etter en lang tid med alternative korøvelser - både digitale og utendørs - gleder vi oss veldig til en spennende og innholdsrik høst med konserter både i Oslo og utenbys.

Du finner noen av våre tidligere innspillinger her; https://conspirito.no/?page_id=35.

Ta kontakt med vår dirigent Ida Cecilie Holm på dirigent@conspirito.no eller tlf. 93865034 hvis dette høres ut som noe for deg!