Forside / Utlysninger / Kor søker sangere / Oslo-Akershus

Kor søker sangere i Oslo-Akershus

Kor søker sangere i Oslo-Akershus

Oslo Reiselivskor søker nye sangere!

Oslo Reiselivskor (ORK) er et à cappella-kor med rundt 20 medlemmer i alderen 40-75 år. Men vi vil gjerne bli flere! Vi søker etter yngre voksne som er glade i sang og vil delta aktivt. Særlig er det behov for flere tenorer og alter. Du behøver ikke ha jobb innen reiselivet for å bli med oss!

På repertoaret: Jazz og pop ispedd viser og klassisk – fine låter! Hos oss er det høyt under taket (og da snakker vi ikke om akustikk) og mye latter. Vi har reist og sunget i Danmark, Tyskland og Belgia, under en katolsk messe i Italia, med Tre Små Kinesere i Kina (hvor ellers?) og  på 17. mai i USA. Innimellom er vi med på andre morsomme ting, som filminnspilling («Sykt lykkelig»). I juni 2019 gikk turen til Wien.

Men vi har også lokale konserter og korte turer! Bildet ovenfor er fra Roseslottet på Frognerseteren i september 2021.

Vi øver hver onsdag på Grünerløkka skole, Toftes gate 44, 17.30 – 19.15, og vår utmerkede dirigent heter Sølvi Elise Halvorsen. Kontakt vår styreleder Jorunn Sveinang Hemma, tlf.  98019613 for å bli med på en øvelse hvis du har lyst til å bli med i koret! Onsdag 13. oktober har vi et spesielt opplegg for interesserte.

Besøk oss på nettsiden www.osloreiselivskor.no eller på Facebook, så får du vite mer!

Vokalgruppen Amabile søker sangere!

Vokalgruppen Amabile søker sangere, og særlig 1. sopraner! I Amabile har vi et godt miljø, og et variert repertoar som spenner fra folketoner og viser, via jazz til klassiske og moderne korverk. En gang i halvåret holder vi egne konserter, eventuelt i samarbeid med andre solister eller musikere, og i tillegg synger vi på betalte oppdrag. Etter en vellykket kortur til Cambridge, UK, i 2019 håper vi å kunne reise på tur igjen snart.

Amabile består nå av 15 damer i 30- og 40-årene. Alle medlemmene har lang korerfaring; de fleste har sunget siden barne-/ungdomsårene. Vi etterstreber et høyt musikalsk nivå, og alle nye medlemmer må prøvesynge.  Vi synger hovedsakelig á cappella, men også med akkompagnement og solister.

Vår nye og dyktige dirigent Rudolf deBeer har en doktorgrad i ensembleledelse, og mastergrad i musikkvitenskap. Han har en bred korbakgrunn, både som dirigent og sanger, fra både Sør-Afrika og Norge.

Vi har øvelser annenhver uke på torsdager, på Blommenholm skole i Bærum kl 1930-2200.

Du bør ha sunget i kor før, og må kunne noter. Vi søker nå spesielt etter 1. sopraner, men er interessert i kontakt med gode sangere i alle stemmegrupper.  Siden vi bare har øvelser annenhver uke, forventes det at alle øver hjemme i tillegg. Alle nye sangere må prøvesynge.

Høres dette interessant ut? Send oss en mail eller ring, så avtaler vi tid for prøvesang:

Leder: elianne.ostby@gmail.com , tlf 908 92 608

Dirigent: rdbchorale@gmail.com , tlf 950 13 440

Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/Amabile-280863522337452/        

 

Lommedalskoret søker tenorer og basser!

Lommedalen sangkor er et blandet kor, en glad gjeng med drøyt 60 sangere i alderen 30 til 75. Hver tirsdag 19 – 21.45 har vi øvelse i aulaen på Lommedalen skole. Med vår dyktige og inspirerende dirigent Lidia Strand, står sang og riktig stemmebruk i fokus, men det er alltid plass til latter og humør.

Repertoaret inneholder litt av mangt: Prøysen, skillingsviser, ”svisker”, musikk fra operetter, klassisk musikk av bl.a. av Haydn, Mozart, Mendelssohn og Vivaldi, nyere klassisk musikk, julesanger, salmer, gospel – ja i det hele tatt noe for enhver smak og anledning.

Tross navnet har vi medlemmer fra hele Bærum, og vi ønsker oss flere sangervenner, særlig tenorer og basser.
Litt interessert? Les mer på hjemmesiden vår.

Facebook: http:/www.lommedalensangkor.no/

Hjemmeside:  lommedalensangkor.no

Varia vokalis søker sangere

Varia vocalis er et koselig lite damekor i vekst, og vi ønsker oss flere stemmer.

Vi øver på Lambertseter skole i kantina, til høyre rett innenfor hovedinngangen hver torsdag fra kl 18.00-20.00 (minus første torsdag i måneden).

Vi har et variert repertoar innen klassisk, folkemusikk, pop og selvfølgelig julesanger.

Dirigenten vår er dyktig og inspirerende. Hun er profesjonell sangpedagog, dirigent og operasanger.

Med sprudlende entusiasme deler hun sine store kunnskaper med oss.

Vi kan derfor tilby både musikalsk utvikling og masse sangglede i et godt miljø.

Alle er velkomne!

Du finner oss på facebook https://www.facebook.com/variavocalis

og på Friskus:

https://www.friskus.com/organisations/5db995c5-9cd2-4616-87e2-6b4bc67f9a74

 

SKEDSMO KAMMERKOR SØKER FLERE BASSER OG TENORER!

Skedsmo Kammerkor består av 25 sangere, og vår dirigent er Gjermund Bjørklund, kantor i Skedsmo kirke. Vi har et variert repertoar som spenner fra kirkemusikk til folkeviser og jazz, og vi synger alt fra gammelt og klassisk til nye og spennende arrangement.

Vi er knyttet til Skedsmo kirke og bidrar på en del kirkemusikalske arrangement og gudstjenester gjennom året. Ellers deltar vi på Byfesten Klassisk og arrangerer prosjektkor som munner i stor nyttårskonsert i Lillestrøm kirke, i samarbeid med profesjonelle musikere og solister.

Koret har bestått i over 30 år, og det har blitt mange fine reiser, musikalske møter med andre kor og noen korkonkurranser i inn- og utland. Det sosiale er viktig for koret, og vi jobber aktivt for et godt og muntert miljø. Vi er stadig på utkikk etter nye, gode sangere, og nå er det basser og tenorer vi trenger. 

Hvis du er interessert, bli med på en øvelse og prøvesyng.

Kontakt vår korleder Kristin, 924 32 890 for avtale. E-post:  post@skedsmokammerkor.no

Vi øver torsdager kl 19-21.30 på Sten Menighetshus like ved Skedsmo kirke.

Tenorer og basser søkes til prosjekt med Schubert-messe

Josefinekoret søker fortrinnsvis tenorer, men også basser, til 2 fremføringer av bl.a. Schuberts messe i G-dur - 18. og 20. mars 2022  i Fagerborg kirke.
Koret øver hver tirsdag på Fagerborg skole. Dirigent: Kirsten Wiingaard Grønn Pianist: Natasja Rybak. 
Henvendelse til dirigenten, mob.: 926 49 947 el. til styreleder Peder Chr. Kjerschow, mob.: 415 73 154

Torshov kvinnelige vokalensemble søker sangere!

 

Vi i Torshov kvinnelige vokalensemble er i gang med korhøsten og søker nye medlemmer! Vi er i dag rundt 13-15 stykker og skulle gjerne hatt noen flere førstesopraner og alter. Vi kom oss gjennom koronaen og har planlagt en julekonsert i desember og en større konsert senvinteren 2022. Vi øver i nyoppussede og nydelige Torshov kirke hver 14. dag på onsdager fra 18.30-21.00. Repertoaret varierer og vi har mye fokus på stemmebruk og klang, noe vår eminente dirigent og sangpedagog hjelper oss med.
Åpne øvelser onsdag 8. og 22. september 18.30-21.00. Vi ses!
Ta gjerne kontakt med oss torshovensemblet@gmail.com
Publisert 6/09-21

Oslo Voices søker en andretenor

Oslo Voices ønsker nå å supplere koret med nye sangere, og i denne omgang søker vi en andretenor. Koret består av dyktige og trivelige sangere fra Oslo-området, og vi har nå startet høstsemesteret med fokus på høstkonserter i oktober samt julekonsertene våre i desember.

Vi øver hver mandag kl 18.00–21.00, og koret dirigeres av Ingrid Hanken.
Mer info om koret finner du her: www.oslovoices.no samt https://www.facebook.com/OsloVoices

Hvis dette er noe for deg, ta kontakt med styret@oslovoices.no eller ingrid@nordicvoices.no. Håper å høre fra deg - og tips gjerne en venn som er glad i å synge!

 

Publisert 1/09-21

Vokalgruppen Uhørt søker sangere!

Har du godt humør og en stødig stemme? Vokalgruppa Uhørt ønsker å ta inn både en kvinne og 1-2 herrer i aldersspennet 30-50, og åpner nå for prøvesang. Merk: Siden vår eminente baryton har måttet slutte på grunn av jobb er vi dog nødt til å ta inn minst én herrestemme før vi åpner for prøvesang for kvinner.
Den observante sanger merker seg at vi ikke spesifiserer hvilke stemmegrupper vi søker. Vi er nemlig åpne for nye konstellasjoner i gruppen og forskjellige løsninger på stemmefordelingen, så enten du er tenor, baryton, bass eller vokalperkusjonist oppfordrer vi deg til å ta kontakt. Arbeidsmetode og arrangementer velges, modifiseres eller skrives ut ifra hvordan vi ønsker å jobbe. Det viktigste for oss er deg og din stemme, og at du passer i gruppen!

Damekoret Fam Noar søker nye sangere, særlig 1. alter!

Foto: Line Schibstad Foto


Vil du være med i et ambisiøst, rytmisk damekor? Er du en over gjennomsnittlig god sanger? Er Ski sentrum i overkommelig avstand for deg?

Vi er et ambisiøst damekor som ble startet i 2017, og fra høsten 2021 er vi på utkikk etter flere gode sangere. Vi skal være 16-20 stykker, og har plass til alle stemmer men trenger særlig 1. alter. Alder: Over 18. Vi holder oss til den rytmiske sjangeren i dette koret, og har på repertoaret låter som Time After Time, All the Things You Are, My Baby Just Cares for Me og Never Enough. Dirigenten vår er Heidi Anita Brathagen.

Fam Noar har høye krav til oppmøte, både på øvelser og oppdrag. Dette er våre forventninger til sangerne våre:

  • Man møter alltid forberedt, så vi kan bruke øvelsene til å bli vant til å synge sammen og ikke terpe stemmer
  • Nye medlemmer må ha lang korerfaring, og bør også ha notekunnskap
  • Medlemmene i Fam Noar er trygge på seg selv, og er selvsikre både musikalsk og uttrykksmessig
  • Medlemmene kan bære sin egen stemme uten å lene seg på andre

På scenen kler vi oss i svart og bling, og antrekket skal vise hvem du er. Så det varierer fra fotsid penkjole til buksedress til funky blonde-bukser. Og alle har glitrende sølvsko. Alle skal få være den de er, i en stilig, sceneriktig utgave. Med bling. Mye bling.

Øvelsene holdes på Ski Ungdomsskole, som ligger i gangavstand fra Ski stasjon, mandager kl 18.30 – 21.00. Mandag 6. september er Åpen Øvelse og den kvelden har vi prøvesang. Om du ikke kan komme den kvelden, men gjerne vil sjekke oss ut allikevel, tar du bare kontakt og så blir vi enige om når du skal komme. Semesteravgift: kr 1500,-.

Send en mail til post@famnoar.no dersom du er interessert i å prøvesynge hos oss. I mellomtiden kan du lese mer om oss på vår Facebook-side: https://www.facebook.com/FamNoar

Sangkoret Freidig søker sangere!

Vi er et stort blandakor som søker sangere i alle stemmegrupper. Spesielt ønsker vi oss flere basser og tenorer. Vi starter opp med øvelser onsdag 25. august.

Sangkoret Freidig ble stiftet på Oppsal i 1918 og har omtrent 80 aktive sangere i alle aldersgrupper. Vår dirigent Stein Skøyeneie er musikkpedagog, organist, kantor og dirigent i Sagene kirke. Han er et kreativt oppkomme som gir oss spennende utfordringer innen flere musikksjangre. Vi er et folkelig kor med sterke tradisjoner og stort samhold. Vi arrangerer flere konserter i året i tillegg til seminar, fester og turer. 

Sangkoret Freidig øver hver onsdag kl. 19 – 21 30 på Skullerud skole.

Se vår hjemmeside: http://www.sangkoret-freidig.com og ta gjerne kontakt med korets leder, Heidi Moreno på heidimoreno@gmail.com eller på 988 06 745 dersom du vil bli prøve deg i koret. Vi garanterer at du vil trives hos oss!

Koret NoName søker sangere!

Vi i NoName søker sangere til vårt kor i Nannestad. Vi er idag 11 sangere fordelt på 5 menn og 6 kvinner. Synger generelt 4 stemmer, men kan også dele opp i fler. Queen, Hellbillies, Anne Grete Preus, Metallica er smakebit av sangutvalget. Vi bruker ikke noter på forestillinger og har med band på litt større arrangement. Vi hadde 10 års jubileum i fjor. Velkommen til oss!

Morten Simonsen
Korleder NoName
morten@nannestadlagerutleie.no

Kultursjov Konsertkor søker sangere

Vi er et lite dynamisk damekor bestående av sangere i tjue- tretti, førti og femti årsalderen.

Vi synger nye norske popsanger. Denne høsten skal vi finne på mye musikalsk moro.
Det blir pop-up konsert på kunstgalleri, konsert på UHØRT og en hyggelig julekonsert i samarbeid med en dyktig artist og musikere.

Vår dirigent er Emilie Hjellum Johansen.

Ta en titt på vår webside og fyll ut påmeldingsskjema så kontakter vi deg snarest.
https://www.kultursjov.no/index.php/workshop/vokal2


Vi er spesielt interessert i flere 1. sopraner. Vi setter sammen koret i disse dager.
Det kan være lurt å ta raskt kontakt med oss.
Har du spørsmål?
Ta kontakt med Anita på tlf 90 12 45 46 /anita@kultursjov.no

Har du lyst til å synge med oss?

Tonus søker nye medlemmer til høsten! Vi har særlig behov for 1. sopraner og 2. alter, men folk i alle stemmegrupper er velkomne på prøvesang. Ta kontakt med oss på tonuskor@gmail.com for å melde din interesse.

Vi er et kor for sangglade unge kvinner. Vi har et variert repertoar med alt fra norske folketoner, julesanger, pop og jazz. Vi øver mandager kl. 18:00–20:30 på Brynseng skole, og vi tar sikte på å arrangere én stor konsert i halvåret.

Neste prøvesang blir mandag 23. august. Prøvesangen blir før eller etter øvelsen, og du får selvfølgelig være med på øvelsen også for å se om du liker det. Hvis datoen ikke passer må du gjerne ta kontakt med oss, så skal vi finne ut av det.

Velkommen!

Con Spirito søker sangere

Ønsker du å synge i et av Oslos flotteste kammerkor? Vi er 25 sangere i 20 - 60 årsalderen som utgjør koret Con Spirito, og vi ser nå etter flere fine stemmer som vil synge et variert klassisk repertoar sammen med oss på onsdager - spesielt hvis du er tenor. Vi har også ledige plasser til basser og alter.

Etter en lang tid med alternative korøvelser - både digitale og utendørs - gleder vi oss veldig til en spennende og innholdsrik høst med konserter både i Oslo og utenbys.

Du finner noen av våre tidligere innspillinger her; https://conspirito.no/?page_id=35.

Ta kontakt med vår dirigent Ida Cecilie Holm på dirigent@conspirito.no eller tlf. 93865034 hvis dette høres ut som noe for deg!

Kammerkoret Vox humana søker sangere!

Kammerkoret Vox Humana søker sangere i alle stemmegrupper. Ta kontakt på post@voxhumana.no for å avtale tid for prøvesang!
Vox Humana er et veldrevet og medlemsstyrt kor som øver på OsloMet onsdager kl 18:30-21:00. Vi har musikalske ambisjoner, holder innovative og spennende konsertprosjekter, synger variert repertoar i ulike sjangre, drar på utenlandsturneer, og legger vekt på et svært godt sosialt miljø. Koret består av ca. 30 sangere og dirigeres av Liv Astrid Dahl. Du kan lese mer om oss på www.voxhumana.no. Vi gleder oss til å høre fra deg!