Forside / Aktiviteter og konserter / Arktisk Korfestival

Arktisk Korfestival

Arktisk Korfestival

Bli med på en unik festivalopplevelse!
En reise til Finnmark er for den nysgjerrige og reiseglade. Dette er landsdelen som både imponerer og begeistrer. Som festivaldeltaker vil du i tillegg til å få oppleve en unik landsdel få med deg flere flotte konsertopplevelser! Arrangør Norges Korforbund Troms og Finnmark jobber nå med å få på plass detaljene i programmet. Påmeldingen starter så snart dette er klart.

Arktisk Korfestival har tidligere blitt raskt fullbooket. Ønsker koret ditt å få en melding når programmet lanseres og påmeldingen starter? Legg igjen kontaktinfo her og vi gir deg beskjed på sms og e-post!

Alta er lokalisert på 70 grader nord. Langt over polarsirkelen, i krysningen mellom fjorden og vidda. Alta er et naturlig knutepunkt og stoppested i den arktiske regionen. God infrastruktur, unike overnattingsteder og mat i verdensklasse. Alta er annerledes. På en god måte. I løpet av minutter utenfor sentrum kan du oppleve stillheten på en måte du aldri før har hørt. Den intense tilstedeværelsen av naturen gjør de fleste av oss målløse. De naturlige kontrastene som vi lever og trives blant er unike, usminkede og ekte.

I århundrer har samer, kvener og nordmenn levd side om side i den arktiske regionen. Jordbruk og fiske var lenge livsgrunnlaget og fellesnevner for mennesker som slo seg ned i dette området.