Forside / Om oss / Våre distriktsledd / Sør- og Østlandet / NK Østerdalen

NK Østerdalen

NK Østerdalen

Bli med på gjenåpningshøsten 2021 

Antall smittede går ned, og antall vaksinerte går opp. Alt ligger an til at vi i høst kan lukke pc'en med de digitale øvingsverktøyene og vende tilbake til øvingslokalene våre. At vi igjen kan synge sammen og møtes på sosiale arenaer. NK Østerdalen har laget et høstilbud til både sangere, dirigenter og tillitsvalgte der gjenåpning står i fokus,  med inspirasjon, læring og sosialt samvær på timeplanen. 

Både digitalt og fysisk tilbud

Vi har satset på noen digitale tilbud, som vi vet kan nå ut til mange. Dessuten vil takten på tilbakevending være ulik. Men vi har klippetro på gjenåpningen, og at det blir mulig å samles fysisk til sang og samvær, så det legger vi også opp til. 

Påmeldingsinformasjon til arrangementene finner du under fanen "Hva skjer høst 2021?". Følg også med på våre facebooksider  for å holde deg oppdatert. 

Den store musikalske, og sosiale samlinga i høst blir Korvake på Røros. Korene var raskt ute med å melde seg på, og flere av våre lokale kor i NK Østerdalen er påmeldt. Anders Edenroth er årets instruktør. Du kan lese mer om Korvake her. Kanskje blir ditt kor inspirert til å melde seg på neste korvake i 2023.  

Tips oss!

Vi deler gjerne våre medlemmers konserter og arrangementer. Har deres kor en konsert dere vil ha blest om, eller andre arrangement dere vil vi skal dele på Facebook? Send oss en e-post på nkosterdalen@hotmail.com eller tips oss via Facebook-messenger. Husk også å legge konserten deres inn i konsertkalenderen på kor.no. Det gjør dere via korets egen side på kor.no. 

Lurer du på noe? 

Dere finner en oversikt over de tillitsvalgte i både styre, valgkomite og hederstegnkomite her på nettsidene våre. Dere er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss med spørsmål, innspill, ris og ros. Vi er her for medlemskorene våre! 

 

 

 

Kor i distriktet