Forside / Dirigent / Ledige dirigentjobber / Trøndelag

Trøndelag

Kor i Trøndelag søker dirigent

Hovinkoret søker dirigent

Hovinkoret er et blandakor som holder til på Hovin i Melhus kommune. Koret har 33 medlemmer. Hovinkoret er et aktivt kor, med et allsidig repertoar.  Vi synger på tradisjonelle arrangement, men vi liker også å jobbe med større prosjekter som kabareter og konserter. Vi deltok i NM for kor høsten 2019 og oppnådde en 3.plass i vår klasse. Ta kontakt med Haldor Sørløkken, haldor.sorlokken@oneco.no

Sjetnekoret søker dirigent

Sjetnekoret er et blandakor i Trondheim med 50 sangglade medlemmer som søker ny dirigent fra høsten 2021. Koret øver hver mandag, klokken 19.30-22.00 ved Sjetne skole.

Vi er et veldrevet kor med variert og allsidig repertoar. Sjetnekoret er et glad-kor med engasjement, humor og sangglede.

Vi deltar på sangerstevner, konserter, arrangerer sangertreff for kor og inviterer også med stor glede publikum til konserter og kabaretforestillinger med ulike tema og mye humor.

I oktober 2021 deltar vi på NM for kor, noe vi gleder oss veldig til.

Ønskede kvalifikasjoner:

• Musikkfaglig bakgrunn og sangpedagogisk erfaring
  • Kunnskap og erfaring fra kordireksjon
  • Evne til å inspirere og motivere
  • Gode samarbeidsevner og sosiale ferdigheter

Honorar etter avtale gjennom Trondheim Kulturskole.