Forside / For Kor / Rabattsider / Korturer

Korturer

Korturer

Kor som er medlemmer i Norges Korforbund får rabatt på reiser med The Vibe, Escape Travel og Kortur.no. Gjennom vårt medlemskap i Norsk musikkråd har vi også en avtale om gratis frakt av instrumenter ved flyreiser med SAS. Les mer om dette under.

For informasjon om våre hotellavtaler, klikk her.

The Vibe

The Vibe sier om seg selv: En kortur handler om sang og glede, nye inntrykk og sterkt samhold. Den har verdi langt utover dagene dere er på tur. For korturer inspirerer, setter spor og skaper varige minner.

Det hele begynner med deres ønsker og drømmer. I lys av dem spiller vi inn våre ideer og erfaringer. Og av denne miksen skapes programmet for turen. I mange år har vi som jobber i The Vibe skreddersydd korturer rundt om i verden. For oss er det mer enn et fag. Det er en lidenskap.

Medlemskor i Norges Korforbund får fri reise og overnatting for dirigent.

Les mer om hva The Vibe kan tilby ditt kor; www.thevibe.no

Kortur.no - TravelMaker

TravelMaker AS lager skreddersydde gruppereiser for kor. Hvert år gjennomfører selskapet turer til ca 50 forskjellige destinasjoner i mer enn 20 land.
Selskapet arrangerer også egne festivaler, som kor kan delta på.
Gjennom en avtale med Norsk musikkråd får kor tilsluttet Norges Korforbund gratis fly og overnatting for dirigenten. 

Les mer om mange av destinasjonene www.kortur.no. Telefon: 957 69 000. E-post: post@travelmaker.no.

 

Gratis instrumentfrakt på flyreiser med SAS

Gjennom en avtale med Norsk musikkråd, kan du nå ta med deg instrumentet ditt på tur uten ekstra kostnad. I tillegg til vanlig bagasje (inntil 23 kg) kan du kostnadsfritt ta med deg et musikkinstrument på opptil 23 kg/158 cm (158 cm = lengde + bredde + høyde). Musikkinstrumentet må registreres og bekreftes av SAS i forkant av reisen.

For mer informasjon, gå til denne siden hos SAS. Bruk så lenken Bestill musikkreise – Norsk musikkråd