Forside / For Kor / Rabattsider / Rabatt på konserter med Det Norske Solistkor

Rabatt på konsertbilletter med Det Norske Solistkor

Rabatt på konsertbilletter med Det Norske Solistkor

Som medlem av Norges Korforbund kan du bli med i Det Norske Solistkors eget fordelsprogram – Solistkortet. Med kortet får du minimum 30 % rabatt på billetter til deg og en venn på flere av Solistkorets konserter. Du får sitte på reservert plass på konsertene, og du får sesongens CD-utgivelse som kan hentes i billettluka før konsert. 

Solistkoret som ledes av dirigent Grete Pedersen, er et av få profesjonelle kor i Norge. Koret har de siste årene fått stor anerkjennelse både i Norge og internasjonalt for sine konserter og plateutgivelser – sist med utmerkelsen ‘Årets korutgivelse’ fra et av verdens viktigste musikkmagasiner, franske Diapason. 

Slik får du rabatt

Send en e-post til sigrid@solistkoret.no der du oppgir hvilket kor du synger i. Du får så tilsendt Solistkort og en promokode som kan brukes ved billettkjøp. Ordinærpris for kortet er 400 kr. Fram til 1. juli 2020 vil medlemmer av Norges Korforbund få Solistkortet gratis. Solistkortet er gyldig i 365 dager. Fra og med 1. juli 2020 får du Solistkortet til halv pris som medlem. 
Er du mellom 16 og 30 år? Med Solistkortet Ung får du rabatt på studentbilletter. Medlemmer av Norges Korforbund får Solistkortet Ung gratis fram til 1. juli 2020. Solistkortet Ung er gyldig i 365 dager. Fra og med 1. juli 2020 får du Solistkortet Ung til halv pris.
Klikk her for å komme til Solistkorets konsertkalender. Rabatten gis på alle konserter der det står På denne konserter får du rabatt med Solistkortet. 
Det Norske Solistkor