Forside / Om oss / Våre distriktsledd / Sør- og Østlandet / NK Oslo-Akershus / Fordeler / Notelyst

Bli en bedre korsanger

Bli en bedre korsanger

Det er aldri for sent å lære noter

Lær å lese noter og mer om tonalitet og rytme gjennom lettfattelige og informative videoer med Liv Astrid Dahl. Hun har kandidatutdannelse i kordireksjon fra Norges musikkhøgskole og bachelorutdannelse i musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo. Hun har studert direksjon hos Vivianne Sydnes og klassisk sang hos Mona Julsrud. Høsten 2019 fullførte hun mastergraden sin i hørelære ved Universitetet i Tromsø.

Notelyst har som mål å gi dirigenter og korsangere noen verktøy for å knekke note-koden sammen på en enkel og leken måte. Har du kanskje lang fartstid som sanger og noteleser, men mangler en dypere teoretisk forståelse for musikkspråket? Notelyst ønsker å presentere metoder og verktøy som tar utgangspunkt i koristenes musikalitet og erfaring. Det er tenkt at korister og dirigenter tar med seg materialet til sin egen praksis og skaper læring sammen.

Liv Astrid Dahl har bred erfaring som musiker, og jobber som kordirigent ved Musikkskolen og underviser i hørelære ved Høyskolen Barratt Due.

Les mer om notelyst-prosjektet. Se alle videoene her.

Notelyst utvikles av Norges Korforbund og er støttet av Musikkens studieforbund og Koralliansen.