Forside / Om oss / Våre distriktsledd / Sør- og Østlandet / NK Oslo-Akershus / Oslo-Akershus aktiviteter / 25.-26.mai 2024 Korfestival på Roseslottet

Korfestival på Roseslottet 25.-26. mai 2024

Korfestival på Roseslottet 25.-26. mai 2024

Stiftelsen Roseslottet inviterer i samarbeid med Norges Korforbund Oslo-Akershus kor i alle sjangere til korfestival på Roseslottets korscene 25.-26.mai 2024.

Vi fortsetter samarbeidet med Roseslottet og lager en egen korfestival på utescenen i helg i mai. På Roseslottet er det ekstra godt med plass og frisk luft, både for publikum og sangere.  

Vi har plass til mange kor i løpet av dagen, men må gå i dialog med de korene som er meldt på for at ikke korene skal være der samtidig. Dersom det er flere kor som melder seg på samme tidspunkt, vil vi måtte foreslå andre tidspunkt om dere ikke har foreslått flere mulige tidspunkt selv.

Konsertene inngår i utstillingen. Alle kormedlemmer som skal opptre kommer gratis inn. Alle kor som synger på scenen vil bli mikrofonert og forsterket over lydanlegget. Korene har hele anlegget, spiralgangen, plattingen ved De Ufødtes Stjerne i midten, og scenen på 10x10 meter til sin disposisjon. Men kan synge i bevegelse eller stille seg på scenen eller begge deler.

– Roseslottet er et demokratisk samlingsrom, med Norges kanskje vakreste utendørsscene, og som skal inkludere musikk og sang på alle nivåer og i alle sjangere. Korsang omgitt av Roseslottets spektakulære beliggenhet på Oslos tak duker for en unik opplevelse for de som vil være med å skape musikk og stemningsfulle øyeblikk hos oss, forteller Vebjørn og Eimund Sand.

Bli med på scenen mellom kl. 11.30-16.30.

Påmeldingsskjema finner du her>>>>
Velg gjerne flere tidspunkt slik at vi kan tilpasse tidspunktene innbyrdes dersom flere kor melder seg samtidig.

Påmeldingsfrist 15. mai. NB vi stenger påmeldingen dersom det er fulltegnet før fristen.